reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia "nowych" lipcówek :)

obraz001po3.jpg

wczoraj na wycieczce:-)

widzę, że zabawa była na maxa :-)

ja jeszcze nie wiem, czy kupie nowy komputer. Znajomy ma do sprzedania swój...W tej chwili inny znajomy wziął ten komputer do przeglądu, żeby sprawdzić co on ma w sobie no i zobaczymy...

reklama
widzę, że zabawa była na maxa :-)

ja jeszcze nie wiem, czy kupie nowy komputer. Znajomy ma do sprzedania swój...W tej chwili inny znajomy wziął ten komputer do przeglądu, żeby sprawdzić co on ma w sobie no i zobaczymy...
na maxa? on kota dostal z radosci!:-) jest na etapie, ze kierownica to najlepsza zabawka. jeszcze go nie zdazysz odpiac z fotelika a on juz siedzi z przodu i "kieruje":laugh2::laugh2:
powodzenia z komputerem. trzymam kciuki!:cool2:

Z tą subskrybcją chodzi o to, że jeśli coś napiszesz na nowym wątku, to potem klikając na szybkie menu, a następnie na subskrypcje wątków zobaczysz je, bez konieczności wchodzenia przez forum główne, czyli dzieci urodzone w lipcu. Kurde, czy ja się w miarę jasno wyrażam? :oo2::huh:

reklama
Z tą subskrybcją chodzi o to, że jeśli coś napiszesz na nowym wątku, to potem klikając na szybkie menu, a następnie na subskrypcje wątków zobaczysz je, bez konieczności wchodzenia przez forum główne, czyli dzieci urodzone w lipcu. Kurde, czy ja się w miarę jasno wyrażam? :oo2::huh:

Trochę miałam kłopotów ale juz sie połapałam. Zdaje sie, że już to sobie ustawiłam (coś tam kiedyś próbowałam ale nie wiedziałam, że sie udało:eek:) bo jak weszłam w taki sposób jak mówiłaś to rzeczywiscie pokazało mi wątki, na których coś pisałam. A może tego wcale nie trzeba ustawiać, co?

W każdym razie dziękuje bardzo Iwon :-)

Do góry