anusia_80
lipcowa mama 2005
Olivia, ale masz meża pozazdrościć ja zawsze mialam bzika na facetów z ciemna karnacją i czarnymi włosami:-) no, ale mój ma 5 własów na krzyż a ciemna karnacje to ma tylko w lecie A z Ciebie tez super laseczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chrzciny. nicollo z mama po prawej(fajna laska nie?) tata- zgadnijcie same ktory to. raczej nie bedziecie mialy klopotu z odp,:-) oraz ja i raffaele.
(prosze pominac pryszcze na mojej gebie-dwa tyg wczesniej dostalam uczulenia na slonce)
mam juz tak wycwiczona cierpliwosc ze chyba nawet Julka Elen i Weronika Elfika razem nie dadza rady mnie z rownowagi wyprowadzic;-)
po pierwsze nie widzę, zadnych pryszczy
chrzciny. nicollo z mama po prawej(fajna laska nie?) tata- zgadnijcie same ktory to. raczej nie bedziecie mialy klopotu z odp,:-) oraz ja i raffaele.
(prosze pominac pryszcze na mojej gebie-dwa tyg wczesniej dostalam uczulenia na slonce)
Hmm a ja mam troche kłopotu na pierwszy rzut oka wydawało mi sie ,że tata to ten gośc w krawacie ale teraz im dłużej myśle tym trudniej mi sie zdecydować
a to z szymkiem jak mial troszke ponad miesiac:-)
zadowolona ciocia NiaNia?;-)
to teraz chociazby za meczenie sie przy wklejaniu czekam na tzry wiadra komplementow;-)
eee babki, tato Nicollo to ten Pan za mamusia, te same oczy i ten sam owal twarzy......