reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Jolu dziewczyny są świetne i jak się ładnie bawią Kamil to nie usiedzi na 2 minuty a one super!!!:-)
a propo mój synek nazywa się Kamilek nie Filipek :)))

Joluś, cudne są słoneczka!!!!:-):-):-):-) Teraz jak juz się nauczylaś wstawiać filmiki to pokazuj nam je częściej. Tak miło się je ogląda. so sweet.:-):-):-):-):-):-)

A faktycznie Ala sie nieźle polewała:-D:-D:laugh2::laugh2:. A Amelka jaka niewzruszona. normlnaie nie mogę.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

M&m,s, ja to taka srednia jestem,170cm:-)

Jolu,dziewczynki sa niesamowite,swietnie sie razem bawia, u mnie łóżeczko służy do spania i nie ma opcji żeby Nadia sie w nim pobawiła:no: Fajnie sie masz,dziewczynki sie razem pobawia,śmiech słodki:-):tak:
Wiesz,ja to już taka młoda nie jestem ale starucha też nie:-D:-p pewnie myślałas że jestem zgrzędliwą pigułą,co???:-);-):-p Dziękuje za miłe słowa:-)

bohaciefka
masz śliczne dziewczynki...ale to, to pewnie Ty wiesz:tak:

jola
jejku jak one mają fajnie:-) wydaje mi się, że gdyby Kasia miała takiego kompana do zabawy to ja bym miała wolne:-D

Bohaciefka - dziewczynki są śliczne!!!

Jola - One są rewelacyjne! Na prawdę aż się bliźniaczki chce mieć:tak:!

Roxy - miło Cię zobaczyć! Piguła i tak panikowała na szczepieniu:-D

Ja zdjęcia dodam jak schudnę z 15 kg i pójdę do fryzjera...

reklama
Tikanis:-) dzieki
Marzena,no i wlasnie to taki paradoks,jak sie to mowi szewc bez butow chodzi:-D moze nie dokladnie w tym kontekscie ale na pewno wiesz co mialam na mysli:-D w lodowce u mojej mamy czeka na mnie juz miesiac szczepionka na grype i jakos nioe moge sie zdecydowac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
M&m,s, Majeczka jest sliczna,jak Ona juz fajnie stoi,no i faktycznie sprzata szafki:-DMikolaj jest slodki,jejku On juz duzy chlopak,nie? Maja bedzie miala super obronce,zawsze chcialam miec starszego brata:tak:

Do góry