reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

m&m's - Kochana - Twoja Majeczka jest MEGA ZDOLNIACHĄ:tak::tak::tak:!!! Normalnie jestem w szoku jak Ona szybciutko się przemieszcza:szok::-D!!!GRATULACJE!!! :-):-):-)
Ostatni filmik też pokazałam swojemu M - i też nie mógł wyjść z podziwu, a następnie zaczął szybko ogarniać nasz pokój i z przerażeniem stwierdził, że ... toż to niedługo i nas to będzie czekało a tu tyle atrakcji do "zrzucenia" itd:szok::szok::szok:... No ale u nas to pewnie troche potrwa... Jagoda jest straszzznie leniwa -ma na wszystko czas...

reklama
Kasiu śliczne zdjęcia
Jolu twoje zdjęcia mnie urzekły są śliczne te Twoje dwie pociechy są prześliczne i ja też widze róznice miedzy nimi jednak nie wiem która jest która :-)
Moniq gratuluje siadu Lili jest śliczna mała modelka
M&ms jej Maja wymiata Kamilek też raczkuje ale nie tak dobrze on tak smiesznie podnosi ręce do góry nakręce filmik to zobaczycie Dr powiedziała że jest w szoku że takie maluszki już tak dają rade wielkie gratulacje i brava dla Majeczki

O Iudu znowu mam zaIegłości. Zaczynam od strony 136.

Confi, Twojego fenomena nie trzeba chwaIić bo od dawna wiadomo,że reszta jest w tyIe za nim.Bez obrazy drogie koeżanki:tak:

Roxy 31, Nadia ma piękne oczy. Patrząc na nią pierwsze co widać to właśnie oczęta.Słodziutka jest.

Tikanis, puIpecik ten Twój skarb.Środkowe zdjęcie wzruszające.

Kasia1208, maIy taka chudzina aIe puItunki to ma. Wikuśka , super wIosy Iubię dziewczynki w dIugich wIosach.

Moniqsan,niunia sama sIodycz. Iubię ogIądać jej zdjęcia bo super minki robi.

JoIu , sesja reweIka. Na pierwszym zdjęciu widac,ze dziewczynki jednak się różnią. Nabardziej podobają mi się w czapeczkach .

M&M'S teraz to mi szczeka opadIa. Maja super już raczkuje a na dodatek robi to ze zrozumieniem.Wie gdzie ma iść i za kim sie obejrzec.NormaInie dostaje nerwicy jak patrze na te zdoIniachy.

Kasia, Marzenka my to sie chyba nigdy nie zobaczymy jak będziemy czekac na spadek wagi.:-D

dawno tu niezagladalam,ale wszystkie nasze pociechy rosna i sa bardziej doroslejsze.

roxy.nadia sliczna a ta fotka z ta opaska slodko...
kasia 1208-fajne masz dzieci dobrze jest miec starsze rodzenstwo
tikanis-ladna z ciebie kobitka,kubus uroczy a jak patrzy ...
confi-damian,jakos wydoroslal i tez ma pomaranczowy nosek jak xavko a na fotkach to bardzo widac
mamstud-gabi normalnie caly ty a do taty barrdzo daleko

k.m-no filipek powazniejszy sie zrobil,oczka super no i caly do ciebie podobny.
m&ms twoja maja jest niemozliwa 6 miechow i juz raczkuje:szok:jak zobaczylam to mi sie tak fajnie zrobilo wzruszylam sie taka malutka i silna.o twojej figurce napisze krotko zazdroszcze....
moniqsan-lili ma przepiekna fryz:-)jak moj

jola-alicja i amelia fajne dziewczyny ,niemoge sie napatrzec ja ty je superowo ubierasz ,masz dwa szczescia w domciu

chyba o nikim nie zapomnialam;-)

m&m's
Dziewczyny już właściwie wszystko napisały..Majeczka jest niesamowicie silną i zdolną dziewczynką:tak:..mnie to najbardziej się podobało jak się obraca (zajebiście to wygląda:-))

moniqsan
gratuluję pierwszego samodzielnego siadu:-)

jolu
śliczne zdjęcia...tworzycie piękną rodzinę..ale i tak najładniejsze są te dwa małe promyczki:-)

kasia
to może jak mu kupisz jakiś ciuszek z napisem "jestem aniołeczkiem" to będzie grzeczny;-)

monisqan - gratuluję pierwszego siadu Lilki, widać, że bardzo z siadu bardzo zadowolona i ten jęzorek to jakby mówiła: "Patrzcie co ja potrafię, a potrafię!!!"

jola - piękna sesja, dziewczynki śliczne, no i do taty podobne. A WY - dumni, dumni, dumni. Szkoda, ze mój M nie chce się dac namówić na taką sesję:-(. Jolu znalazłam zdjęcie mojej Gaby jak miała 8 miesiecy i uszka odstajace a teraz tego nie widać (załączam zdjęcie mojej starszej córki).

Załączniki

• 2 2005.jpg
    2 2005.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
kasia - Fajne masz dzieicaczki, Fifi juz jak sam z butli ciągnie:-).
tikanis - a Kubuś długo próbował wcisnąć się pod szafę???;-), fajny ciemnooki facecik (widać po kim):-).
roxy - Nadusia śliczna, zwłaszcza w tym czerwonym kapturku z rączkami jaka to już jestem duża.

Ostatnia edycja:
reklama
mamstud - rewelacyjne fotki, z tatusiem rozczulające, w koszu pomysłowe, a z miską mistrzowskie (u nas podobnie, nie mogę Małgosi spokojnie nakarmić bo zabiera mi łyżeczkę a potem miskę).
Co mojej figury to zasłaniam się fatałszkami bo mam co zasłonić:-( niestety.

Do góry