reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

jolu, na tej fotce wyszłaś taka niepodobna do siebie :eek::laugh2:
nie no serio....na tych fotkach co ubieracie w domku inaczej mi wyglądasz ;-)
ta fotka ze studia jest, czy też robiona przez tego fotografa z allegro?

piękne fotki - ale to już mówiłam ci daaawno temu....

cholercia myślałam że uda mi się pooglądać wreszcie i nadrobić ten wątek...i dupka.... dżunior się obudził :-:)-:)-( way??:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Jola - przepiękna sesja!!! Cudowną bedziecie mieli pamiąteczkę:tak::tak::tak:.
Wszyscy pięknie wygladacie, a Tatuś jaki dumny:tak::-):-):-)

roxy,m&m- hmm sama nie wiem co zrobic byc moze to przez moje opowiadania o bylych zwiazkach na poczatku naszego ale sam mnie o to prosil wiec teraz ja za swoja szczerosc zbieram plony w postaci ciaglego zempolenia:/ zawsze ja wyciagalam reke na zgode czy moja czy nie moja wina tym razem nie wyciagne pierwsza...i zobaczymy co to dalej bedzie...

jola- oww sliczne zdjatka, a ty wygladasz olsniewajaco.. a twoj male jak ksiezniczki samemu by sie chcialomiec blizniaki..;-)

Jolu sesja u fotografa super mi też się taka marzy ale puki co funduszy brak
a dziewczynki widać już się zmieniły od tamtego czasu wydoroślały ;-):-D

reklama
m&m's, mamamtysia, Barmanka, Aga.k.m, Tikanis, Roxy 31, Kasia1208.......dziekuje slicznie ....bardzo milo mi sie zrobilo.......:tak::tak::tak::tak:

m&m's.....dziekuje za tak piekne slowa....:-):-):-)...buuuuziaczek dla Ciebie....

A jak zobaczylam Majeczke ...boziu juz nie moge sie doczekaz jak mezowi pokaze...ten ostatni filmik pokazywalam mu kilka razy....:tak::tak::tak:....a ja szczeke z podlogi zbieralam.....normalnie Majunia jest the best...a jak szybko zasuwa....:-D:-D:-D:-D
Oj jak pomysle ze niedlugo u mnie tak bedzie i to razy dwa.....:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Barmanko.....ale ze co....:eek::eek:...ze lepiej czy gorzej wygladam...:-):shocked2:.....
A sesja nie byla robiona u tego samego fotografa...my chcielismy miec tez kilka poz wlasnie ze studia bo to jednak troszke inne zdjatka i tez maja swoj urok....:tak:

Roxy.....no nie jestes pierwsz i nie ostatnia ktora mowi ze do taty sa dziewczyny podobne....:tak::-(.....tylko jedna jedyna osobka powiedziala mi ze Ala jest troszke do mnie podobna......Moniqsan....:-)

A Nadusia jakie ma brazowe oczeta....sliczna masz coreczke no i slodko w tej opasce wyglada.....:-))))))

Moniqsan.....ale Lili ma zawadiacki usmiech z jezykiem na wierzchu :-)))), a jaka grzywka.....sliczn niunia.....

Tikanis....nic straconego...moze nastepnym razem beda blizniaki .....zreszta masz predyspozycje....:tak::tak:

Kasiu.....na taka sesje zawsze masz jeszcze czas......moze kiedys pieniazki sie znajda.....masz racje ze to piekna pamiatka......
Zreszta ja wlasnie nawet dzis do mamy swojej mowilam ze teraz jakbysmy robili zdjatka to dziewczynki by ladnie siedzialy i na pewno ladnie sie usmiechaly.....no ale moze jeszcze bedzie okazja jak beda starsze....:tak:
Masz sliczne dzieciaczki.....Wiktoria to widac ze taka "mala mama".....fajnie bo Filip bedzie zawsze jej mlodszym braciszkiem i bedzie mial oparcie w starszej siostrze....:-)))))))))

Confi......dziekuje bardzo.......a nasz forumowy amancik to normalnie z dnia na dzien bardziej powazniejszy i "dorosly" sie robi.....zuch chlopaczek.....:-))))))))

Mamstud.....oj kochana...az mi sie usmiech na buziaku pojawil......kochana jestes......a co do blizniakow to nigdy nie wiadomo co jeszcze los przyniesie....:-)))))
Babunia...to taki maly elfik...super wyglada w tym koszyku no i chyba jej bardzo smakowal obiadek....:-))))

Florencja....Marzena ......dziekuje Wam .....:-))))))

Ostatnia edycja:
Do góry