reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

mamstud - joj.. pierwsza fotka mnie rozczuliła.. nie ma jak TATA;-):-D.
fotka w koszu tez jest boska... a amcianie - 1 klasa:-D:-D:-D!!!
Ja też uważam, że Gabunia jest raczej do mamusi podobna :-):-):-)

reklama
Jolu rozkoszne zdjęcia! A te czerwone kurteczki są cudne. I dziewczynki w nich wyglądają fantastycznie. I te czapeczki....:tak:

No właśnie przy czapeczce jest u nas zawsze płacz... Bo tak poza tym to ubieranie różnir przebiega. Czasmi marudzi, a czasmi jest bardzo spokojna id bez problemu można ją ubrać.

Mamstud, ja jak spojrzałam na zdjęcia Gaby to stwierdziłam, że to mały tatuś. Ale może jeszcze raz powinnam się przyjrzeć... Ale zdjęcie z tatusiem superrrrr!!!!

I jeszcze jedno. Bo ja tu spore zaległości mam.
m&m's - jeśli byś mogła to nie zamieszczaj swoich zdjęć:wściekła/y: Jak można tak świetnie wyglądać??? Ja przy tobie to wieprzek jestem. W depresje wpadnę oglądając takie rzeczy!!! ZAZDROSZCZĘ!!!

I jeszcze jedno. Bo ja tu spore zaległości mam.
m&m's - jeśli byś mogła to nie zamieszczaj swoich zdjęć:wściekła/y: Jak można tak świetnie wyglądać??? Ja przy tobie to wieprzek jestem. W depresje wpadnę oglądając takie rzeczy!!! ZAZDROSZCZĘ!!!

a ja nie zazdroszczę! Też bym tak mogła wyglądać, gdybym chciała... tylko jak zrzucić 40kg i nie paść z głodu? :eek:

to chyba tak nie będe wyglądała:no:;-)

No i dotarlam na ten watek,jakos czasu mi brakuje:tak:
Pozwolcie kolezanki ze nie bede nadrabiala calego,zaczne od strony 130 a potem postaram sie byc na biezaco,no wiec:-)
Moniqsan,Lilianka jest bardzo ładna dziewczynka i ma sliczne wloski,dlugasne. Odgapilam od was ta mate i najwieksze wrazenie wlasnie na Nadusi zrobily metki:-D;-) ale widze ze Lilianka ma to samo:-D Nie widzialam meza ale wydaje mi sie ze jest podobna do mamusi:tak:
M&m,s,kobieto ale z ciebie laseczka ale pisalam to chyba juz na glownym. Maja jest sliczniutka i jak superowo plywa;-)chyba bardzo sie ej podoba w wodzie. Wogole to Ona srasznie zdolna jest,pisalas ze juz na nozkach stoi:szok:łoo matko,gratulaski:-)
M@dzi@,Kamilek to widze nastepny zdolniacha,ale raczkuje,śliczny i silny chłopczyk:tak:
Confi,Oj Damianek to wogole wymiata,uroczy chlopczyk,te miny sa rewelacyjne.Nie powiem ze nie jestem zazdrosna;-) o zdolnosci Twojego synka,z konca miesiaca a taki zdolniacha:tak::-)
MonikaM,fajowy ten Twoj Filipek,slodkie ma pultynki:-) trzecie zdjecie jest super,czyzby to stroj mikolajowy?? Śliczny chlopczyk,maly przystojniacha:tak:
Jola,Twoje blizniaczki sa przeurocze,śliczne dziewczynki,jak dla mnie to sa identyczne,jak Ty je rozróżniasz?:-) Aco do ubranek,boziu śliczne:tak: a te czapki,no po prostu wymiataja:-):tak:
Mamstud,Gabrysia to słodziutka dziewczynka,w koszyku wyglada extra:-D a jak umazana jedzonkiem,urocza dziewczynka:-)

Nie gniewajcie sie ze nie napisalam o wszystkich ale chyba nie dalabym rady:tak::zawstydzona/y:
Marzena, a gdzie Nataszka,pokaż w koncu jakas foteczke;-)
Pozniej pochwale sie moja mala;-):-)

No i są nasze ulubione gwiazdeczki :-) Jolu to chyba faktycznie jedna z fajniejszych sesji Twoich księżniczek...są takie radosne na tych fotkach. A zdjęcie z tata...mniodzio :tak:

mamstud zdjęcie z tatusiem jest takie rozczulające...ale to z miseczką wymiata :-D
Coraz bardziej chce mi się kupić krzesełko do karmienia....tylko gdzie ja je wstawię?:eek:

a to Damian dziś rano nie patrzeć n to duże coś o które się opiera :-p:zawstydzona/y:

no i zdjęcie świadczące o tym ze on już siedzi...na dobre :-)

Załączniki

• Damianek 003.jpg
    Damianek 003.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 80
  • Damianek 001.jpg
    Damianek 001.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 71
No jednak wydaje mi sie,ze Damianek do mamusi podobny:tak::-)

mamstud a co Gabrysia szuka w tym koszu,a jak jedzonko wylizuje z miseczki,a mowilas,ze jesc nie chce;-)

No i czas na gwiazdeczki joli dla mnie rewelacja,a w tych czapeczkach i pulowerkach no rewelacja:tak::-D:-)

reklama
mamstud
no proszę jaka z małej "zosia samosia":-)

confi
kurcze Twój Damiś serio nie wygląda na półroczne dziecko...:-) a że zdolniacha z niego to wszyscy dobrze wiedzą:-)

Do góry