reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Mamamatysia, Monika 1977, Nina 27, Aga.k.m, Moniqsan.....dziekuje slicznie za kopmlemenciki....az usmiech mi sie pojawil a tego mi teraz trzeba najbardiej....:-):-)

Mamamatysia....na foteczce z tat jest Amelia....ona uwielbia przytulac sie do taty...to taki maly pieszczoch....

Moniqsan....placza troche jak zakladam im polarka ale pozniej juz jest dobrze ..przy czapie tez kwila ale nie jest tragicznie.....a jak je posadze to sobie ladnie siedza i ogladaja wszystko co mozliwe ( czyt. buty siostry, czapka siostry, paponiki przy polarku oczywiscie nie swoje tylko siostry ):-):-):-)

A ogolnie to tez nie sa zachwycone jak je ubieram...lubia na golaska lezec....:tak:

Naprawdę??? :-:)-:)-(
To dlaczego wszystkie mamy w przychodni patrzą się na mnie jak na wyrodną matkę kiedy Lili urządza koncert na przewijaki (po ćwiczeniach) :sorry:
Parrzą i myśIą sobie ,że to samo ich czeka.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Moja siostra swoją corkę najpierw usypiała a dopiero potem ubierała.Martynka tak wyła przy ubieraniu,że pot zaIewał jej oczy.

Bohaciefka ja już widziałam zdjęcia Twoich dziewczyn na nk ale i tu się pozachwycam, normalnie Twoje babki są śliczne, a Gabrysia jest na bank podobna do Ciebie. I w ogóle nie wiem dlaczego marudzisz, że masz nadwagę! Wyglądasz świetnie!

m&m's zdjęcie Mai w śmiesznej czapie bosskie :-) Fotka z pieskiem i z wywalonym jęzorem wymiata :-) Filmik to dopiero coś! Jaka ona jest silna i odważna! No i zazdroszczę Wam wypadu na basen, a Tobie figury :-) Dobrze wyglądasz, dobrze wyglądasz, dobrze wyglądasz :-)

Jolu dziewczynki w czerwonych wdziankach pięknie wyglądają, w ogóle mają śliczne ubranka! Uwielbiam na nie patrzeć i zawsze pokazuję M co nas ominęło, za każdym razem pilnie się im przygląda :-) Zdjęcia, na których wyrywają sobie jakąś foremkę rozbawiły mnie do łez! Sesja dzisiejsza to już w o góle mnie powaliła, jakie one są śliczne, no i te ubranka! Ja też takie chcę!

kasia1208 widzę, że Filipowi nóżki smakują! Ładnie siedzi, śliczny chłopczyk.

anetka Zuzia ma niezły zestaw min pod ręką :-)

ankzoc ale masz gadułę w domku! Super filmik

moniqsan ale macie ładną matę! gdzie kupiłaś? :-) A tak serio, Lilianka ładnie rośnie i ładnie wygląda ten Twój kwiatuszek pośród kwiatków :-) Fotka w łóżeczku rozczulająca... Sesja w słoneczku piękna, ja też obstrykuje moje dzieci gdy tylko się da, a metka zawsze jest najlepsza

mamamatysia ale z Filipa to niezły kawał chłopa, co? Ostatnia fotka z leniuszkiem mnie powaliła!

tsarina Iza Mirka z tą maskotką wygląda fajnie, zrób jej bluzeczkę np Kat albo Vader :-)

monika Tomuś śliczny, a jaki poważny, no no no :-) W rajstopkach na pleckach jest taki słodki...

Confi Damiś też fajnie sypia, z zdjęcia z pomarańczowym noskiem mnie powaliły, jakie on miny strzela, a jakie ma boskie ubranka, filmik to już w ogóle powalił mnie na łopatki :-)

Aga_k_m ale Jagodzianka jest radosna! Chyba z leżaczka Wam wyrosła, co? Śliczna dziewczynka i bardzo ładnie jej w zieolnym.

aneteczka śliczne fotki i jaka radość w oczkach!

m@dzia dupuś jest boski! Kamilek to też k ruszynka, ładny chłopczyk i jaki silny. A na filmiku to dopiero dał popis!

ela Twój maluszek jest jakiś taki... przerośnięty :-) Fajny chłopczyk.

K.M. Filipek to słodziak, a jak się zmienił. Ty też niczego sobie :-)

monika M. fajnego masz pyzolka

Pierwsza fotka z tatą po zastrzyku, padła po prostu bidulka.

Załączniki

• DSC01227.jpg
    DSC01227.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC01239.jpg
    DSC01239.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC01244.jpg
    DSC01244.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC01248.jpg
    DSC01248.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 78
Właśnie sobie pomysIałam,ze dawno nie było zdjec Gaby.
Cos mi się ubzdurało,ze twój mąz ma długie włosy.:sorry:Biedna GabuIka .
Fajne to zdjecie w koszyku . Od razu przypomniała mi się mała Marzeny w katronie.
Nie wiem jak dIa innych dziewczyn aIe niunia to Twój kIon.

Ostatnia edycja:
monika wszyscy twierdzą, że Gaba to klon taty, normalnie dziękuję - jesteś jedyną osobą, która twierdzi, że do mnie :-) Grzegorz miał kiedyś długie włosy, gdy zaczął łysieć to obciął :-)

monika wszyscy twierdzą, że Gaba to klon taty, normalnie dziękuję - jesteś jedyną osobą, która twierdzi, że do mnie :-) Grzegorz miał kiedyś długie włosy, gdy zaczął łysieć to obciął :-)
Ostatnie zdanie mnie rozbawiło.Jednak to prawda co mowi moj mąż a mówi,że jestem zezowata. DIa mnie Gaba jest podobna do Ciebie. :tak:

reklama
Do góry