reklama
mamamatysia
Fanka BB :)
Confi-Damianek rozbrajający.Fajne zdjęcia.Jak już któraś zauważyła robi się podobny do tatusia.Słodkie zdjęcie z psiakiem no i te jego miny rewelka
Damiś!!! Chłopie, ale się zmieniłeś!!!
Chłopak skończył pół roku to od razu zmężniał Nie no, on zawsze był męski, ale teraz .... na roczniaka wygląda
Na drugim zdjęciu już w ogóle. Sześciomiesięczniaki takich min nie robią
Poza tym filik wymiata .... Damiś to nasza forumowa gwiazda
Chłopak skończył pół roku to od razu zmężniał Nie no, on zawsze był męski, ale teraz .... na roczniaka wygląda
Na drugim zdjęciu już w ogóle. Sześciomiesięczniaki takich min nie robią
Poza tym filik wymiata .... Damiś to nasza forumowa gwiazda
monika1977
Fanka BB :)
Madzia ,sprytny ten Twój małyNie moge się doczekać az mój Ieniuch zrobi takie postepy jak Kamis.
Confi, Damiś na pierwszy rzut wygIąd na niezłego łobuziaka.FiIm pokazałam męzowi i szczęka mu opadłaNie wierzy ,ze Damiś urodził się pod koniec maja.
Confi, Damiś na pierwszy rzut wygIąd na niezłego łobuziaka.FiIm pokazałam męzowi i szczęka mu opadłaNie wierzy ,ze Damiś urodził się pod koniec maja.
reklama
jola466
Majowe mamy'09
Confi......boooooniu alez Damis jest cudny, a jaki on "przystojniak" bo inaczej to o Twoim synku nie mozna powiedziec.....a film jest poprostu the best..na fotkach Damian rozbraja a filmik........
Reakcja mojej Ali na te zaczepne usmiechy Damisia byla taka ze piszczala tak glosno ile tylko sil w plucach mial.....i tak za kazdym razem......
Monika M....alez Twoj synek ma urocze pultusie a focia pod tytulaem "to ja jestem Mikolajem" super..no i ten usmiech.....:-)
A to moje panny.....zdjatka z dzis i wczoraj....
Reakcja mojej Ali na te zaczepne usmiechy Damisia byla taka ze piszczala tak glosno ile tylko sil w plucach mial.....i tak za kazdym razem......
Monika M....alez Twoj synek ma urocze pultusie a focia pod tytulaem "to ja jestem Mikolajem" super..no i ten usmiech.....:-)
A to moje panny.....zdjatka z dzis i wczoraj....
Załączniki
-
DSC02486.jpg29,9 KB · Wyświetleń: 57
-
DSC02491.jpg17,8 KB · Wyświetleń: 57
-
DSC02499.jpg23,4 KB · Wyświetleń: 62
-
DSC02518.jpg21,9 KB · Wyświetleń: 65
-
DSC02543.jpg26,2 KB · Wyświetleń: 73
-