reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

Dzięki laski że dostrzegacie w tym przyroście tyle uroku :p
Cieszę się, że nie jestem w swym rozmiarze odosobniona ;]
A brzuszek może i piękny i kształtny ale Młoda w nim tak ubita, że jak się rusza to cały brzuch zaczyna się przemieszczać falując. Dziś czekając na syna na basenie siedziałam sobie w poczekalni kiedy Młoda rozpoczęła harce. A że miałam cienką bluzkę było widać "taniec brzucha"... dziecko siedzące obok tak szeroko otwierało buzię ze zdziwienia, że nie wyrobiłam ze śmiechu i rzuciłam - "Nie bój się... Ciebie nie zjem :D"
Ot takie mam dziś usposobienie pokojowe :-)

reklama
Dzięki laski że dostrzegacie w tym przyroście tyle uroku :p
Cieszę się, że nie jestem w swym rozmiarze odosobniona ;]
A brzuszek może i piękny i kształtny ale Młoda w nim tak ubita, że jak się rusza to cały brzuch zaczyna się przemieszczać falując. Dziś czekając na syna na basenie siedziałam sobie w poczekalni kiedy Młoda rozpoczęła harce. A że miałam cienką bluzkę było widać "taniec brzucha"... dziecko siedzące obok tak szeroko otwierało buzię ze zdziwienia, że nie wyrobiłam ze śmiechu i rzuciłam - "Nie bój się... Ciebie nie zjem :D"
Ot takie mam dziś usposobienie pokojowe :-)
Normalnie padłam :) aż sie popłakałam ze śmiechu hehehehe
Następnym razem nagrywaj bo mina dziecka musiała być bezcenna hehehe

Akana, piękny brzuszek, ale jak pięknie zgdana koronka w koszulce z deseniem na płytkach. To juz jest SZtuka ;-)
Teks zapodałaś niezły dziecku, biedne koszmary będzie miało :-D:-D:-D

Patuska, alez Ty masz boska figure! :) Rila, w zyciu bym nie powiedziala, ze to ciaza blizniacza! Akana, wspaniale wygladasz :) Piekne brzuszki Kobietki :)

A to my, na przelomie 32 i 33tc. Obwod - 102cm. Ramie mi jakos strasznie obszerni wyszlo, na zywo tak nie wyglada ;)
ImageUploadedByForum BabyBoom1391759164.958045.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1391759164.958045.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1391759164.958045.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Akana ale dzieciaczkowi powiedziałaś :-) dobrze ze nie uciekła z krzykiem hahaha :-) ale się uśmiałam :-)

Jouluatto
pięknie rośniesz i tylko w brzuszku :-)

Do góry