reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

reklama
Dagmar, nie marudz na brzuszek, sliczny jest! :) W zyciu bym nie powiedziala ze Ty po 3 ciazach jestes.

Madzikm - jaka piekna, zwarta pileczka! :)

Kroczku, Ty jestes chodzacym zaprzeczeniem tego ze lezac w ciazy bardziej sie przybiera, superzgrabnie wygladasz, tylko brzuszek coraz bardziej sie uwydatnia :)

A propos waleni, to prosze bardzo, tu macie jednego, ktory mieszka u mnie w lazience ;) 30tc.
Zobacz załącznik 605481

hehe no faktycznie duzy brzusio, ale to juz 30 tydz :-)

dagmar malutki? mi on się wydaje takie wielki już..:zawstydzona/y: i ja czekam z niecierpliwością na tego walenia!! tylko proszę mi tu zdjęć z zoo nie kopiować, brzusio masz pewnie super :p

magda8805 koniecznie wstawiaj fotke!!! :)

Nina, bardzo ładny brzuszek:)

A mój jakoś tak... nie nadąża:( W porównaniu z kobitkami ze szkoły rodzenia wyglądam na 1 trymestr. A one są max miesiąc do przodu w stosunku do mnie. Jak kurtki nie rozepnę, to w ogóle nie wyglądam na ciężarną;(

racji tego że dziś przypada u mnie dzień mierzenia i ważenia to wstawie kilka zdjęc jak mi się uda bo z tableta to nie zawsze działa:)
waga 71,4kg
pas 95cm
CAM00060.jpgCAM00061.jpg z góry przepraszam za te zdjęcie w rajstopach ale najwygodniej mi właśnie w rajstopach i luźnych tunikach:)

Załączniki

• CAM00060.jpg
    CAM00060.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 100
  • CAM00061.jpg
    CAM00061.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 118
Ale urósł brzuszek u Ciebie kroczek :D i linea negra już dosyć widoczna.

Ja u siebie zauwazylam nad spojeniem lonowym ze zaczyna się tworzyć. Oczywiście widać tylko w lusterku bo brzuch ogromny :-D

reklama
Do góry