reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

reklama
Dagmar - 4 dziecko, 30 tydzień, sorki, wale - nie to Cię w łeb czeka!!!!!!
madzik, fajoski brzucholek, zdrabna laseczka
Jouluatto - o rzesz, aleś urosła :szok:, tzn brzucholek Ci urósł, zdecydowanie

a to my dzisiaj :) IMG_1353.jpg

Załączniki

• IMG_1353.jpg
    IMG_1353.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 114
Dagmar, nie marudz na brzuszek, sliczny jest! :) W zyciu bym nie powiedziala ze Ty po 3 ciazach jestes.

Madzikm - jaka piekna, zwarta pileczka! :)

Kroczku, Ty jestes chodzacym zaprzeczeniem tego ze lezac w ciazy bardziej sie przybiera, superzgrabnie wygladasz, tylko brzuszek coraz bardziej sie uwydatnia :)

A propos waleni, to prosze bardzo, tu macie jednego, ktory mieszka u mnie w lazience ;) 30tc.
Zobacz załącznik 605481

Nooo gonisz :O W życiu bym nie powiedziała :)

Ja muszę jakoś bardziej całość zrobić to zobaczycie walenia :)

Dagmar - 4 dziecko, 30 tydzień, sorki, wale - nie to Cię w łeb czeka!!!!!!
madzik, fajoski brzucholek, zdrabna laseczka
Jouluatto - o rzesz, aleś urosła :szok:, tzn brzucholek Ci urósł, zdecydowanie

No, jak ty skoczysz ze swoją 5tką to możesz próbować :D

malusi- zgrabniusi :)

reklama
Dziewczęta śliczne macie te brzuszki naprawdę!!! Tyle się niby mówi o tych strasznych rozstępach i różnych dziwnych rzeczach a tu proszę, wszystkie piękne gładkie okrąglutkie brzusie bez żadnych skaz SUUUPER :-):-)!!! Rany ja się nadal zebrać nie mogę... :zawstydzona/y: Ale może jak mi wózek dotrze i będę miała aparat w ręku pstrykając go dla Was to wtedy pstryknę też moją piłkę i Wam wstawię ;-)...

Do góry