reklama
dagmar
Fanka BB :)
ale fajny brzuchalek
Dagmar rozumiem, że ten telefon w sprawie waleni był pomyłką? :-) masz zgrabny brzuszek, ja tam nie widzę wielkiego brzuchola
Madzikm wydaje mi się, że mamy podobne brzuszki![]()
nie, ale im powiedziałam, że niestety nie mam czasu na aktorstwo
dagmar
Dagmar, Madzikm śliczne brzusie! takie odpowiednie do wieku ciąży.
Dagmar dowcipnisiu nie żartuj sobie, jak będą wieloryba szukać to ja się zgłoszę ;-)
nie możesz :O to miejsce jest już zaklepane
Dagmar, nie marudz na brzuszek, sliczny jest!
W zyciu bym nie powiedziala ze Ty po 3 ciazach jestes.
Madzikm - jaka piekna, zwarta pileczka!
Kroczku, Ty jestes chodzacym zaprzeczeniem tego ze lezac w ciazy bardziej sie przybiera, superzgrabnie wygladasz, tylko brzuszek coraz bardziej sie uwydatnia
A propos waleni, to prosze bardzo, tu macie jednego, ktory mieszka u mnie w lazience
30tc.

Madzikm - jaka piekna, zwarta pileczka!
Kroczku, Ty jestes chodzacym zaprzeczeniem tego ze lezac w ciazy bardziej sie przybiera, superzgrabnie wygladasz, tylko brzuszek coraz bardziej sie uwydatnia
A propos waleni, to prosze bardzo, tu macie jednego, ktory mieszka u mnie w lazience

Załączniki
Evelinkaaa
Dziewczyny piękne macie brzuszki !!! :-) i nie widzę żadnych waleni, dowcipnisie 

reklama
marcia331
Super brzuszki. Juz w wiekszosci pokaznych rozmiarow ale wszystkie piekne.
Ja tez moge sie zglosic do tego castingu na walenie ;-) jutro wam wrzuce zdjecie, bo dzisiaj zrobilam ale z telefonu gorzej mi wstawiac. Czuje ze mam wiekszy brzuch niz w pierwszej ciazy. Musze poszukac czy nie mam jakis zdjeciowego porownawczych.
Ja tez moge sie zglosic do tego castingu na walenie ;-) jutro wam wrzuce zdjecie, bo dzisiaj zrobilam ale z telefonu gorzej mi wstawiac. Czuje ze mam wiekszy brzuch niz w pierwszej ciazy. Musze poszukac czy nie mam jakis zdjeciowego porownawczych.
Podziel się: