reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjecia naszych pociech

Jakie świetne foty - ale fajnie Was ZOBACZYĆ :) Ja rozpoznałam Asię i jej Ulę (pośrodku na siedząco i z chyba krótszymi włosami niż na innych zdjęciach :)) i też Katjuszę widzę - na dole pośrodku. Czy to się zgadza? A reszta z Was? Zdradźcie się kochane :) P.S Asia - co tam naszykowałaś dla dziewczyn?

reklama
MieMie, włosy miałam spięte, kto gdzie opisane wyżej. Ja zrobiłam drożdżówki, ewa pyszne ciasteczka, a Katjusza ciasteczka owsiane, które na pewno niedługo popełnie bo to MÓJ smak:-D

Asi drożdżówki to "buły" - tak przynajmniej mówi Franek :)
Jeszcze Thinka zrobiła rogaliki :)
Moich czekoladowych ciasteczek niestety nikt nie spróbował, bo jak Lusia z Frankiem do nich dopadli, to odeszli od stolika dopiero jak się skończyły :/ Mam nadzieję, że chociaż owsiano-budyniowych i kulek kukurydzianych spróbowałyście ;)

Asia tak mi wlasnie intuicja podpowiadala ze to ty ale nie chcialam sie zblaznic.No ale Dzag i Goshy to bym w zyciu nie rozpoznala.Dzag na zdjeciu w awatarze zupelnie inaczej wygladasz.Zeby nie bylo-Gdybym miala te zdjecia bardziej wyrazne to rozpoznalabym moze was po dzieciaczkach.Ewe napewno

Rogaliki były thinki? No przepyszne były!! :tak: Kuleczki rewelka - poproszę o przepis. Drożdżówki pochwaliłam już na miejscu :-p.
asia, pięknie opisałaś zdjęcia :-D.
doti, bo grzywę niedawno zrobiłam :-p. Ale dopiero na zdjęciach widzę te nadprogramowe kilogramy, które się mnie uczepiły... Muszę wymyślić coś niemęczącego i realnego, żeby się ich pozbyć.

reklama
Lizus :-p.
Ma je też Ewa. Większość wyszła kiepsko, bo było za ciemno na zdjęcia bez lampy :-(. Jutro się im dokładniej przyjrzę. Teraz znikam spać, bo mi w ostatnią noc Tymek dał popalić i padam an twarz :baffled:.

Do góry