reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjecia naszych pociech

Dzag, zgadzam się z Ewą. W grzywce Ci bardzo do twarzy, naprawdę korzystna zmiana :) Ja też myślałam o grzywce, ale w moim przypadku nie będzie za dobrze - wiem,bo już miałam kiedyś grzywkę. Zadowolę się więc pocieniowaniem moich lichych, wypadających włosów i rozjaśnieniem :)

Kachha wspaniale Was zobaczyć. Cudownego masz synka, wspaniały uśmiechnięty chłopczyk :)

reklama
a tu bliskie spotkanie z 3-miesięczną już tolą. oczy jej się robią zielone czy mi się zdaje? :)

Załączniki

• 02.12.12:2.jpg
    02.12.12:2.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 44
  • 02.12.12:6.jpg
    02.12.12:6.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 39
  • 02.12.12:4.jpg
    02.12.12:4.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 42
dziewczyny super foty ze spotkania:-) a ja tam odrazu poznałam dzag ewę i asię oczywiście po dzieciach mam pamięc do buziulek dziecięcych:-D
weronka zielone, zielone:tak: mojej też się robią zielone ;-)

Milionka, bardzo fajne te filmiki, szczególnie podobają mi się te odsłony zabaw z tatusiem - Szymusiowi bardzo się widać podobają :) No a moja Lilcia też zakochana we własnej piąstce, uwielbia ją ciumkać na wszystkie sposoby :)

Wszystkie forumowe dzieciaczki są urocze :)

Szymuś właśnie jak jest tatuś to zaczynają się opwieści. Uwielbia z nim "rozmawiać" i taki zapatrzony w tatusia że szok:)
a paluszek aż ma czerwony od śliny:/

U mnie jest bardzo podobnie. Lila, jak tatuś wraca do domu, siada przy stole i ma ją obok siebie w bujaczku to się zaczyna. Lila zaczyna piszczeć, gadać, opowiadać, patrzy na tatusia, uśmiecha się do niego, zaczepia :) Mama chyba jest mniej atrakcyjna, bo przy mnie aż tak nie wariuje. Chociaż ostatnio uwielbia piszczeć wniebogłosy, pokrzykiwać na wysokich tonach. Rozbraja mnie to. A tak poza tym Milionka, fajnie Twój M bawi się z Szymusiem, widać, że oboje bardzo to lubią :)

reklama
Do góry