reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjecia naszych pociech

matka ubiera dziecko na spacer, a cyknę Ci jeszcze jedną fotkę ... no i wiadomo jak to się kończy
czapka1.jpg
A tu zdjęcia z początku listopada dopiero teraz robię porządki ze zdjęciami, dawno nas nie było
8tyg.jpg

reklama
K8, dobry dobry :tak:. Komentarz mojego Mka - o, to nie tylko Tymek tak? :-D
weronka, to ja chyba zamawiam takiego elfika, żeby do Tymka z Mikołajem przyszedł :-) Sama słodycz.
ewa, no super. Minki Anielki bezcenne. No i jak to dobrze mieć starszego brata - zje czego się nie chce jeść i uratuje :-).
kakakarolina, hehehe...:laugh2: Masz za swoje :-p. Ale za te dwie pierwsze fotki warto było się poświęcić :tak:. I widze chyba naszą narzutę z Ikei :-p.

011.jpg006.jpg008.jpgheh dzis przegladalam zdjecia gdy Luizka byla malutka.Milenka pewie w ta sukieneczke w marcu pewnie sie nie zmiesci.Fajnie tak ochrzcic dziecko jak juz siedzi,smieje sie itd.Tutaj Luizka miala 9 mies.A Milenka akurat tyle bedzie miala na Wielkanocne swieta i wtedy chyba ochrzcimy

Super zdjecia.Ale mam zagadke.Ponumerowac sie dziewczynki bo nie wiem kto jest kto:-p:laugh2::zawstydzona/y:Chyba tylko Katjusze rozpoznalam .Tylko nie mowcie ze nie jest z KrK i jej tam nie bylo:-p

Na pierwszym płacze Tymek i Anielka
Na drugim do płaczu zbiera się Wiki:) i pojawia się Franek
Na trzecim Tymek już ma dość, Anielka też, Natalia też się ulatnia:-D

Od lewej, dzag i Tymek, asia85 i Ula, thinka z Lusią i Laurą,
na dole goscha z Tymkiem, Katjusza z Wikim i Natalią no i nasz gospodarz Ewa z Anielą i Frankiem

reklama
no nie akurat te zdjęcia gdzie Tym rozdarty no:-D ja jestem na dole po lewej. A czy któraś z was ma jeszcze jakieś foty??

Do góry