reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjecia naszych pociech

Haha :-). Dopiero w porównaniu z przedmiotami widać, jakie maleństwa z tych Dzieciaczków. Tak jak na zdjęciu Nataszki w foteliku. Słodka Kruszynka :tak:.

reklama
Jejku, do schrupania te Wasze Maluszki!! :biggrin2: Są przesłodkie :-)
Już się nie mogę doczekać, kiedy zobaczę naszą Dziewczynkę. Jestem ciekawa jak będzie wyglądać... :D

Troszkę się podtuczyliśmy na maminym mleku i czas się pokazać znowu :)

Stan tuż po kichnięciu:
(na wardze już robi się bąbel - znaczy że ssanie idzie pełną parą ;))
53669404__dsc8997.jpg

I tuż po jedzeniu:
(oczywiście u Taty na rękach, bo tam najlepiej :))
53669430__dsc9013.jpg

ewa86, noooo, że najlepiej u taty to widać po mince :-). A ten bąbel na wardze niesamowity. Nie mogłam się nadziwić jak go u Tymka zobaczyłam i dopiero w „biblii mam” przeczytałam skąd to się bierze :-p. Amelka jest cudna :tak:. A nosek ma dokładnie taki sam jak Franio :tak:.

Summerbaby, faktycznie, trzeba go szukać w tym foteliku ;-). Słodziak :-).

A to i ja coś wrzucę. Tymek to już duży chłopak, więc wypada wrzucić zdjęcie z otwartymi oczkami ;-).
O, taki śmieszny jestem :-p:
Tymek 07082012.jpg

Edit:: Ups, Anielka a nie Amelka :-).

Ostatnia edycja:
Amelka jest cudna :tak:. A nosek ma dokładnie taki sam jak Franio :tak:.

Anielka :) Wybacz, że poprawiam, ale nie lubię imienia "Amelka" ;)
Dzieciaki mają identyczne noski i oczy - po Tacie :) Oczami się jeszcze pochwalimy, jak Anielka będzie mniej spać ;)

Dzag, a Tymek strasznie do Ciebie podobny!!! Normalnie cała mama :D
Taki trochę grubiutki się już robi :D

Summerbaby, ale fajne ubranko :D Muszę Frankowi taką chustkę sprawić na szyję :) Widzę, że problem z fotelikiem macie taki jak my ;) To jest minus rodzenia w lecie - jak Franka w grudniu ubraliśmy w kombinezon, to wypełniał dwa razy więcej miejsca i dało się go jakoś zapiąć, a teraz takie to Dzieciątko malutkie, że pasy pół ciałka zakrywają :D

Ostatnia edycja:
reklama
ewa86, jej przepraszam :eek: Przecież wiem że to Anielka, nie wiem skąd mi się Amelka wzięła :-p. No przecież, że Anielka. Już wcześniej pisałam że do tego aniołka pasuje to imię :-D.

A z Tymkiem to śmiesznie jest. Bo on na zdjęciach wychodzi grubszy niż w rzeczywistości jest. Jak zobaczyłam jego zdjęcie następnego dnia po porodzie (bo nie mogłam go zobaczyć osobiście) to byłam przerażona. Taka wielka klucha. A dzień później poszłam do niego, cała przerażona, i zobaczyłam takiego okruszka :-). No chudziutki to może nie jest, ale też nie jakiś bardzo duży. Dziwnie tak :-). E tam, przynajmniej nikt mi nie zarzuci, że dziecko głodzę :-D :-D.

Do góry