reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjecia naszych pociech

Ewa czysty błogostan u Anielki :))
Summerbaby już chyba nie taki żółty ten Bruno a jaką ma chustę porządną. Można by z niej kocyk zrobić :rofl2:
Dzag a ten Twój to już niemowlaczek a nie noworodek no i odnosze wrażenie, że jest bardzo do Ciebie podobny;-)

reklama
Gosha, cytując Ciebie: śliczne te dzieciaczki :-).
Kurcze, jak widzę takie słodkie rodzeństwo to jednak chciałabym, żeby Tymek miał brata albo siostrę. A potem przestaję patrzeć na zdjęcie i mi przechodzi :-p. Ale jak znowu zerkam na takie dwie buźki to znowu wraca chęć :-D.

No, rodzeństwo to fajna rzecz, jak ja patrze na te moje dwie mordki razem to się aż serducho śmieje:-) poczekam jeszcze do pierwszych bitek o zabawki i wtedy będe odszczekiwać:-D
A mój m wczoraj wypalił że on by jeszcze trzecie chciał:szok: ja nie mówię nie, ale ani warunków nie mamy ani kasy na trzecie... a temu się spodobało, tylko że to nie on musi rodzić;-)

Gosha, niezły układ choreograficzny im wyszedł :D

Dzag, rodzeństwo to moim zdaniem najlepsze, co można zafundować swojemu dziecku :) Jak widzę rano Franka, który przybiega do naszego pokoju i pierwszą rzeczą jaką robi jest buziak dla siostry, to aż mi się łza w oku kręci ;)

My planujemy trójkę albo czwórkę - w zależności od spraw finansowych ;) Ale trójkę na pewno. Z takimi odstępami jak teraz, czyli trzeci maluch rodziłby się jakoś na wiosnę 2014 :D

Dzag, rodzeństwo to moim zdaniem najlepsze, co można zafundować swojemu dziecku :) Jak widzę rano Franka, który przybiega do naszego pokoju i pierwszą rzeczą jaką robi jest buziak dla siostry, to aż mi się łza w oku kręci ;)

No ja niby też nie wyobrażam sobie, żeby Tymek nie miał rodzeństwa :no:. Sama mam dwójkę braci i nie wyobrażam sobie mieć choćby jednego mniej :-p. Ale na tą chwilę myśl o kolejnej ciąży, nieciekawym porodzie, bólu po, początkowych męczarniach z malutkim dzieckiem - a nie wiadomo co jeszcze przed nami :eek: - skutecznie powoduje, że odkładam to w bliżej nieokreśloną przyszłość.

012.jpg025.jpg
Dzag Moja Luizka miala byc jedynaczka.Nie ma jak wpadka:szok::-D
Sliczne te wasze dzidzie

reklama
Do góry