reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjecia naszych pociech

reklama
To ja załączam moje wtorkowe zdjęcie :)) kiepskiej jakości skan, ale trochę widać.
CRL - 1,74 cm
YS (pęcherzyk żółtkowy) - 0,54 cm - tuż nad główką. Mam nadzieję, że za dwa tyg pęcherzyk już się zmniejszy, albo najlepiej całkiem zniknie, bo zaczęłam wyczytywać w necie różności, co mnie trochę przeraża. Mąż zaczął mnie opieprzać, że wyszukuje w internecie głupot i się nakręcam, jak lekarz mów że ok to ok. Ach....

Najlepsze, że gin jak zaczął badanie usg to na ekranie pojawiło się puste jajo :shocked2:, myślę sobie co jest grane?, kazał mi pod pośladki podłożyć pięści, zaczął kręcić i znalazł moją kruszynkę, gdzieś sobie z boku siedziała, a ja międzyczasie się wystraszyłam. Ale serduszko pięknie biło i to najważniejsze :)) trochę nieudolnie zaznaczyłam je na zdjęciu ;)

cornelka no to maluszek ślicznie przywitał mamusię !!!!!!!! ale super są te zdjęcia !!!!!
mam nadzieje ze i mój maluszek ładnie pomacha mamuni :)

a właśnie kochane macie zamiar i kiedy isc na usg 3D czy 4D ???????????????
Ja teraz bede na wizycie ale chyba takiego usg mi lekarz nie zrobi w przychodni wiec myslałam aby isc ok 14 tyg na takie 3D !!!!! i wtedy moze powie juz płeć !!!!!!!!
Moja kuzynka i moja znajoma juz w ok 12-13 tyg wiedziały co noszą w brzyszku wiec moze i ja bym sie juz dowiedziała :)

reklama
Ale piękne Wasze Dzieciaki :) Cornelka, Twój Maluszek do góry nogami wisiał? Dobrze widzę?:)

Ja mam na razie zdjęcie 9-milimetrowej kruszynki, więc nie ma co pokazywać :)

Na 3d raczej nie pójdę, bo mi szkoda kasy :/ Poprzednio byłam na dodatkowym usg w szpitalu, bo coś było z główką nie tak i chyba się porządnie denerwowałam, bo pod koniec lekarz, nic mi nie mówiąc, przełączył aparat na tryb 3d i ciachnął zdjęcie. Miałam ogromną niespodziankę, oglądając potem wydruki usg i znajdując między nimi buźkę mojego Maluszka :) Mogę się nią Wam pochwalić?:)

To mój Franolek w 30 tygodniu ciąży:
(trochę niewyraźne, bo to zdjęcie, nie skan)

Do góry