reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdjecia naszych pociech

tolinka ma gdzieś na szyi odziedzicziony po tatusiu tzw. "łachot śmiertelny" - czasem jak ją tam wycieram po kąpieli dostaje napadu śmiechu. nie brzmi to bynajmniej jak perlisty wdzięczny śmiech prawdziwej damy, tylko jak rechotanie ćwierćinteligenta, ale też uwielbiam!

a tu dynia nam dobrze wchodzi (prawie trafiamy do buzi):

11.01.13:2.jpg

reklama
W ogóle... jaką Nina ma słodziutką malutką bródkę :tak::-).
milionka, ekstra te śmichy-chichy :-D. Te późniejsze już takie... dorosłe :-). Ale nam dzieci rosną no...
weronka, Tola przeszczęśliwa widać nawet jak nie wszystko do buzi trafia :-D.

irisson, Ninka cudna, buzia z okrągłymi oczami i maleńką bródką jak z japońskiej mangi, i też uważam że podobna do siostry.
milionka, śmiech pierwsza klasa, mój starszy się też tak śmiał w tym wieku, a młodszy bardziej powściągliwy w wyrażaniu radości, tęskno mi żeby znów usyszeć taki śmiech...

O rany, ale Wiktor wytelepany :-D. Dyrygent mu chyba najbardziej podszedł :-p. Katjusza, ale zlituj się... co Ty robisz na forum o 2 w nocy?:szok:

Irisson świetną masz rodzinkę, miło się na Was patrzy :)

Aasi, fajne zdjęcie z tą nóżką. Też czekam, kiedy Lila zacznie wciągać własne stopy :)

Katjusza świetny filmik. Patrzyłam normalnie z podziwem, jak sprawnie ćwiczysz z Wikim :))) Ja bym pewnie miała stracha przed niektórymi ćwiczeniami, a Ty taka wprawna jesteś. I widać, że bardzo mu się to podoba. Zabawy na kocyku są jednak najlepsze. Masz może jeszcze jakieś filmiki ze wspólnych zabaw, którymi można by się było zainspirować :)?

reklama
Do góry