reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków

reklama
ania .amtoś poszukaj Nicol przez c moja siostra cioteczna z niemiec tak swoje imię pisze moze w ich kalendarzu bedzie ja niewiem bo w niemczech tam gdzie ona mieszka to tylko urodziny obchodzą

ruda pisze:
Anka G. niestety nie mogę obejrzeć Waszych zdjęć :(, nie wiem dlaczego. Tło strony się wyświetla i to koniec. Szkoda

01491ky.jpg

[/quot
mi tez tylko tło niebieskie i nic niema

te oczy to i mi sie zdaja do moich podobne, no chociaz to ::)

podziwiam dalej :D

bbb223 Oskar podobny do taty
Ania28 mysle, ze Marta jest do Ciebie podobna
marianeczka hmmm, no ciezko orzec, tata???
Trysia77 racja, Macko i Tomcio sa jak dwie krople wody
gumecka jak dla mnie to Wy wszyscy jestescie do siebie podobni :D
tusia26 Majeczka raczej do taty podobna, choc oczy chyba Twoje
Kati Laura Twoja cora
monika1313m wg mnie Kacper to wykapana mama
Agnexx obaj synowie do Ciebie

reklama
jus20sto pisze:
Agnexx a ja myslę że wasze dzieci sa bardzo podobne i do ciebie i do męża.
Też tak sądzę :)
Marii -Adas to tatuś ...przynajmniej ze zdjęcia gdzie tata jest golaskiem:) to co najważniejsze jest po nim ...ale oczka sa Twoje
Pozdrówki

Do góry