reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych maluszków

reklama
Moje małe szkrabiki bardzo szybko rosły i przybierały na wadze, na zdjeciu poniżej mają 7 miesięcy, a te dwa śmieszki na samym dole to już prawie roczniaki.

A moim zdaniem młodszy i starszy to wykapany tatuś Szczególnie starszy!!! Młodszy sie jeszcze może zmienić.Pozdrowionka

busiam ale one są ładne!! i w ogóle to podziwiam,bo moja córeczka daje mi czasem nieźle w kość że chodzę totalnie zmęczona a co dopiero bliźnięta!! :)

Dzięki Karolinna, ale chyba wszystkie dzieci są ładne.

co się tyczy bliźniąt, to zrobiło się trochę lepiej, gdy miały troche ponad rok, ale pierwsze 12 miesięcy, to dość ciężka sprawa

Dziewczyny! Mnie też powiedżcie do kogo podobna nasza córcia!
Wszyscy mówią,że cały tata!
Na zdjęciu :ja,mój mąż i Paulinka u mojej teściowej na rękach...

reklama
Do góry