reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

reklama
Przedstawiam wam moją Olę :)
g 023.jpgIMG_8616.jpgZdjęcie0161.jpgZdjęcie0173.jpg

trojanka - mały przystojniak
misia - ładna gaduła. Moja wydaja takie same dźwięki a ostatnio nauczyła się gadać gdy ją karmie - pociągnie cyca i monolog, pociągnie, patrzy na mnie i monolog... jakby mi chciała powiedzieć że nie smakuje albo za zimne jest hihi

trojanka - mały przystojniak
misia - ładna gaduła. Moja wydaja takie same dźwięki a ostatnio nauczyła się gadać gdy ją karmie - pociągnie cyca i monolog, pociągnie, patrzy na mnie i monolog... jakby mi chciała powiedzieć że nie smakuje albo za zimne jest hihi

dzieki, ;-)

moj mlody tak samo, przerywa i nawija,i tak sobie pogada chwile ale czesto oznacza to ze chce mu sie odbic i chyba tak sie domaga... jakby subtelnym szeptaniem :-D

witaj Oleńko :-) ale Ty śliczna :-D i jak mądrze patrzysz na świat :tak:

Wiktor opowiada jak minął mu dzień :-p

[video=youtube_share;bYsSGS4mLHo]http://youtu.be/bYsSGS4mLHo[/video]

Cudny gaduła :-D

Dziękuje dziewuszki za porady.

Dzięki temu mogę Wam pokazać 4 miesięcznego Antka:-)

bVfZo.jpg
[/URL][/IMG]

Ale powalający uśmieszek :-D
śliczny pajacyk, taki kolorowy jesteś :-)

Trojanka Tatuś się go nie wyprze choćby nie wiem jak bardzo chciał :-D
śliczna z Was rodzinka :tak:

reklama
elifit jak Ci się udało wyłapać taki piękny uśmiech do zdjęcia? Ja jak biore aparat to majka oczy jak 5 zł i się wpatruje jak by zobaczyła ufo i mało mam zdjęć z takim fajnym uśmiechem.

u nas to samo hehe

cudny misio :) i rzeczywiscie do taty podobny bardzo :)

Dziękuje dziewuszki za porady.

Dzięki temu mogę Wam pokazać 4 miesięcznego Antka:-)

bVfZo.jpg
[/URL][/IMG]

ale jestem piekny :)))
Wiktor opowiada jak minął mu dzień :-p

[video=youtube_share;bYsSGS4mLHo]http://youtu.be/bYsSGS4mLHo[/video]

mala gadula:) ale subtelna , bo moj tak gada , a wsumie sie drze ze chyba go pol bloku slyszy :szok::-D
mam nadzieje , ze mu tak nie zostanie :-D

cudna !! widze tez zachlannie wszystko by na raz do raczek brala hehe

Do góry