reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

reklama
faktycznie-przegapiłam tą stronę:zawstydzona/y:
ale biedrona wielka, to ta z biedronki?
a z Filipka to niezły przystojniak rośnie:)
a tak sobie pomyślalam że śmiesznie by było jakby kiedyś nasze dzieci sie skumały:)
bo takie przypadki się zdażają
mój mąż np jest kuzynem męza mojej siostry i jesteśmy jedna wielką rodzina hihi

faktycznie-przegapiłam tą stronę:zawstydzona/y:
ale biedrona wielka, to ta z biedronki?
a z Filipka to niezły przystojniak rośnie:)
a tak sobie pomyślalam że śmiesznie by było jakby kiedyś nasze dzieci sie skumały:)
bo takie przypadki się zdażają
mój mąż np jest kuzynem męza mojej siostry i jesteśmy jedna wielką rodzina hihi

Tak to jest biedronka z biedronki :-D Ja tam nie mam nic przeciwko, przynajmniej od urodzenia czyli od podszewki bym synową znała i mamusię :-D:-D

ati piękne ujęcia, Hania podobna do mamusi
monysia to takie słodkie jak rodzeństwo się bawi. Mój ma takie przyszywaną siostrzyczkę - koleżankę. Przychodzi do niego codziennie :tak:(moja teściowa ją bawi)

no to teraz trochę nas :)
DSCF0718.jpgDSCF0717.jpg

Coś nie mogę wstawić fotem, błąd mi się pojawia i czyści mi listę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jak wstawić foto :
1. Wchodzisz na stronkę:
ImageShack® - Online Media Hosting
2. Ładujesz zdjęcie
3. Kopiujesz link bezpośredni pod nazwą chyba MINIATURA FORUM
ja łąduję rozmiar 800x600
4. Klikacie tutaj ikonkę z drzewkiem (w 2 linii ikonek za globusami) i wklejasz ten link.

Elifit przecudne u:-Dśmiechy

A to dzisiejsze jak sie małej zasnęlo oraz ujęcie jak pierwszy raz nie płacze na brzuszku - pierwszy raz przodem do mnie i dlatego pewnie:-)

Zobacz załącznik 428105 Zobacz załącznik 428106 Zobacz załącznik 428107

sliczna mama i corunia :) i racja dzieci jak spia to sa takie slodkie , ze tylko je schrupac !

Piękne macie dzieciaczki, nie ma co:-)

Ja coś nie mogę wgrac zdjęc:-( Jakiego programu używacie do zmniejszania fotek?

najszybciej to tutaj :) zmniejszacz.pl - Łatwe zmniejszanie zdjęć online!
a stad tez szybko si dodaje foty :) chyba przed ostatni link jest na forum ( napisane jest ) kopiujesz wklejasz i gotowe :)
imgur: the simple image sharer

cudne siostrzyczki :)

ati piękne ujęcia, Hania podobna do mamusi
monysia to takie słodkie jak rodzeństwo się bawi. Mój ma takie przyszywaną siostrzyczkę - koleżankę. Przychodzi do niego codziennie :tak:(moja teściowa ją bawi)

no to teraz trochę nas :)
Zobacz załącznik 428929Zobacz załącznik 428930

sliczny i widze tez niezly pucus ;)))

reklama
elifit jak Ci się udało wyłapać taki piękny uśmiech do zdjęcia? Ja jak biore aparat to majka oczy jak 5 zł i się wpatruje jak by zobaczyła ufo i mało mam zdjęć z takim fajnym uśmiechem.

Do góry