reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

Asionek piękny ten Twój syneczek,policzki widzę jak u mojego wiszące...
Anka,a ta golarka to w charakterze uspokojacza?Haha macie sposoby nie ma co.
Mam nadzieję,że żadna nie wpadnie na pomysł i jako uspokajacza nie zastosuje wibratora...:confused2:
Sesja zdjęciowa do pozazdroszczenia-PIĘKNA!!!

haha niby śmieszne to jest bo ja to padłam ze śmiechu jak nam gówniarz mały 2 ray usnął przy tym dźwięku ale widać działa więc będziemy z tego korzystać dobrze że golara jest na akumulatorki bo na baterie bym nie wyrobiła.

Mileczka odlot ma niezły ale widze że mamusia też odpłynęła:-)

reklama
anita wow super sesyjka, aż mam ochotę sobie taką fundnąć :)

dziewczyny wszystkie bez wyjatku przepiękne dzieciaczki :) czemu one tak szybko rosną :)

my 6 tygodni :)

Załączniki

• DSCF0084.jpg
    DSCF0084.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 72
  • DSCF0072.jpg
    DSCF0072.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
Elefit jaki sliczny smieszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Justyś Antoś to kawał chłopaka już-strasznie szybko rosną te nasze bąbelki.

A ja dzisiaj skasowałam 80 zdjęć Gabrysia,aż się pobeczałam.Co tępa pała ze mnie:angry::angry:

Ale rosna nam dzieciatka :tak::-)

Moja to juz pozadna kluska jest ;-)

Załączniki

• 6272876855_f09a479c1f.jpg
    6272876855_f09a479c1f.jpg
    57,5 KB · Wyświetleń: 90
  • 6360204077_297f751a10.jpg
    6360204077_297f751a10.jpg
    49,4 KB · Wyświetleń: 84
  • 6360205717_6952b2668d.jpg
    6360205717_6952b2668d.jpg
    54,5 KB · Wyświetleń: 86
  • 6360209845_8e48a32e6b.jpg
    6360209845_8e48a32e6b.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 84
Justyś śliczny :tak: a jak mu się na brzuszku podoba pluskać, ja jeszcze nie próbowałam jej tak kąpać ...

Cytryna ale ma fryzurkę, i jaka zadowolona z życia jest :-D

Lena nie dziwie się że się poryczałaś ...

reklama
Cytryna jaka bujna fryzurka! Śliczna.

Ja mam w domu łysolka, a w dodatku włoski narazie bląd więc tam gdzie są i tak ich nie widać :). I w dodatku chude to tak że wszystkie śpiochy na długośc dobre a po bokach wiszą. chociaż na szczęście już nie wygląda jak mały pomarszczony dziadek :). W tym tyg.szczepienia i ważenie, mam nadzieję że będzie ok bo czasem mam wrażenie że ulewa wszystko co zjadł.

A w końcu odważe się wstawić moje ulubione zdjęcie z małym wycieczki do parku dwa tygodnie temu.

SAM_0452.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry