reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

reklama
Amelka superowo w tym śniegu wyglada!

Hehe Monia kaskaderka - mój Jasiek podobnie na skoczku się bawi ;-)

Bartuś - śliczna wieża! I strasznie Bartuś wyrósł, dobrze Mewa napisała - taki chłopczyk się z niego zrobił!

Tomuś super śmiga na sankach! I ja też zawsze bez czapki chodziłam (nawet jak w podstawówce byłam to jak tylko znikłam z pola widzenia to zaraz czapka z głowy!). Ale w zeszłym roku kupiłam sobie świetna czapę i uwielbiam w niej chodzić :-D

A na Marysię to brak słów! Mój typ to październik! No i listopad - tworzycie przecudowną rodzinkę!!
W ogóle oglądnęłam wszystkie zdjęcia i ten niemowlaczek mnie strasznie rozczulił.....Zwłaszcza że Jasiek się taki kościsty ostatnio zrobił, wszystkie rozkoszne fałdki mu poznikały :-(

Ostatnia edycja:
Ależ się uczepiłyście tej czapki;-) nie tak na serio to czapek nie nawidze!!Ale jak mocno zimno to ubieram,choć wiem że się powinno nosic zawsze bo przez głowe ucieka najwięcej ciepła-gdzieś czytałam....Może jak zakupie taka co mi się podobać będzie to nosić częściej będę:blink:

6.12, godz 8:04:)

peZcLgAz19MN0F8WwB.jpg

:)

oj dobrze że mnie tknęło żeby otworzyć jeszcze bb:-)
:biggrin2:
NO CUDNIE FRANIU CUDNIE!!!! WIELKIE GRATKI I UŚCISKI!!!!!

Mam nadzieję że uda się w lecie zorganizować bb spotkanie i FRANIU BĘDZIE SIĘ BAWIŁ W BERKA RAZEM Z INNYMI SIERPNIĄTKAMI!!!!! NO MUSI BYĆ DOBRZE:-):-)

I ach Aga, ja też uwielbiam paluszki z czekoladą, w ogóle nie rozumiem jak można paluchy bez czeko jeść:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry