reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

reklama
neverend wszystkie zdjęcia są niesamowite.
Wyglądacie przepięknie, tacy uśmiechnięci :-)
Widać że jesteście szczęśliwą kochającą się Rodziną :tak::tak:
Wzruszyłam się oglądając te Wasze zdjęcia :zawstydzona/y:

Ach ale się wzruszyłam!

Bartek inżynier normalnie! Wróże mu karierę w tym kierunku!

Mania i kalendarz mnie powalił na kolana. Aż mi się zachciało mojej Gabi zrobić coś takiego.

A Tomkowi zazdrościmy i śniegu i sanek i towarzystwa! U nas sanki jeszcze nie mają po czym jeździć:(

Marysia miała cudowną sesję :tak: ślicznie wyszliście ;-)
Tomkowi zima niestraszna i widać, że mu się podoba :-)
a z Bartka jaki zdolniacha i faktycznie taki doroślejszy się wydaje :-)

Bartuś super mały konstruktor :-)
Tomuś jaki radosny na sankach wśród dzieciaków :-) zimowe szaleństwa są fajne!!
Never boską sesje miała Mania, cała familja ślicznie wyglądała, mi najbardziej podobał się sierpień. No i fotografka rewelka, ma babka talent!!

Ale Amelka zaszalała na śniegu, musze moja też pognać jak się skończa gile z nosa.:tak:
Monia na kaskadera!!!
Bartuś z baciszkiem to świetna kompania, zawsze jak Baśka wkleja z nimi zdjęcia to zazdoszcze ze chłopaki tak ślicznie potrafią się soba zająć, i że starszy brat taki odpowiedzialny.
Neverend, bardzo lubię zdjęcia od tej waszej fotografki, i modelki tez cudne.
Malinko fajnie cieplutko Tomuś wyglada w tych sankach, ale ciebie to trzeba po tyłku zlać, bo jak tak mozna z gołą głową!!!!NU nu nu.:no:

never sesje juz na F oglądałam i pozytywnie jej wam zazdroszcze,mnie jakoś zawsze kasy na nia szkoda a strasznie bym taka chciała dla małej,ale trudno
Bartuś duży chłopczyk i piękne wieże z klocków buduje
Malinka ja tez bez czapki chodze,nawet niewiem co to bo ostatnia nosiłam w podstawówce
a Tomuś ma niezłą ekipe

reklama
Ale Bartolomeo się zmienił! czad chłopak, zdolna bestia z niego! :-)
Malinka świetnie Tomek się prezentuje w tych sankach, a Ty czapka na głowę albo kaptur chociaż!! waryjatka!!

Do góry