reklama
eeee...zawał mi grozil za pierwszym czy drugim razem jak nie widzialam jak ona tam wlazi... w sumie ostrozna jest choc ostatnio testuje jak to bedzie jak sie trzymac w ogole nie bedzie 

no i umie sie bujac razem z Jasiem... Jasiek na siodełku a ona z przodu konika...
no i nie raz i nie dwa zaliczyła glebe i konikiem sie nakryła ;-) ale faktem jest ze przy niej osiwieje...

no i umie sie bujac razem z Jasiem... Jasiek na siodełku a ona z przodu konika...
no i nie raz i nie dwa zaliczyła glebe i konikiem sie nakryła ;-) ale faktem jest ze przy niej osiwieje...
izabela...
Fanka BB :)
jaki fajny słodki baławanek z Amelki ;-)
a Monisia nieżle daje czadu
Maja też czasami mi niezłe numery wywija, aż serce mam w gardle ;-)
a Monisia nieżle daje czadu

Maja też czasami mi niezłe numery wywija, aż serce mam w gardle ;-)

Super Monia - nie wiem co by było jakbyś się z Bartkiem dobrała
wczoraj mi tańczył na stole bo sobie krzesło podstawił i wlazł!!!
a troszkę się przypomnimy - pochwalę mojego małego konstruktora - i ta wieża z klocków i z ciastolin to jego dziela - ostatnio popełnia te dzieła notorycznie
a troszkę się przypomnimy - pochwalę mojego małego konstruktora - i ta wieża z klocków i z ciastolin to jego dziela - ostatnio popełnia te dzieła notorycznie
Załączniki
kurczę Baśka ale raj zabawkowy.
a sanki??? jaka prędkość!!!
a ja Wam tu wstawiam link do sesji mojej księżniczki:
Iwona Bałdyga fotografia | niemowlęca, dziecięca, rodzinna, ślubna | Ostróda, Olsztyn, warmińsko-mazurskie
a sanki??? jaka prędkość!!!
a ja Wam tu wstawiam link do sesji mojej księżniczki:
Iwona Bałdyga fotografia | niemowlęca, dziecięca, rodzinna, ślubna | Ostróda, Olsztyn, warmińsko-mazurskie
andariel
mama super dwójki :]
never - październik i listopad
cuuuudo!
Basia ale Bartek się zmienił! i jakie zdolności manualne ma! fajnie mieć brata do sanek

Basia ale Bartek się zmienił! i jakie zdolności manualne ma! fajnie mieć brata do sanek
Mewa29
mama Adama
Never- piękne fotki, Marysia cudna - październikowa kartka z kalendarza genialna 
Baska- zazdroszcze ze Bartolo sie pobawi sam, a jaka wieza wysoka ho ho
wogole wyrósł ostatnimi czasy, taki prawdziwy chłopczyk z Niego
Baska- zazdroszcze ze Bartolo sie pobawi sam, a jaka wieza wysoka ho ho
wogole wyrósł ostatnimi czasy, taki prawdziwy chłopczyk z Niego
reklama
Podziel się: