reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

reklama
a to Maja przymierza się do materaca na wypad nad morze i z naszą pupilką :-) trochę nie w tej kolejności mi się napisało :-D
przepraszam panie moderatorki, ale nie mogłam wgrać zdjęć do poprzedniego posta ;-)

Załączniki

• 100_8745.jpg
    100_8745.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 39
  • 100_8693.jpg
    100_8693.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Ja nie mogę, co za cudności tu można znaleźć! :-D
Frania, i jego powalające dołeczki :-)
Alunie z oczętami, jak marzenie :tak:
radosnego Zosiaczka w plenerze ;-)
Miłosza słodziaka, co to urodziwy, jak dziewczynka ;-)
Oliwke dżokejke hihi
Ciacho Abrahama, i jego oczęta jak węgielki mmm.... ;-)
Bartusia- rozkosznego grillmastera :-D
pomocnicę Jagódke, sliczna blondaske :tak:
no i Maje, jak zawsze usmiechniętą od ucha do ucha, do tego z cudną szynszylką :-)
Jeśli kogoś pominęłam, to zaznaczam, że nie umyślnie:sorry2: wszystkie nasze bąbelki cudniaste, ot co! :-D

Ja juz wieeeeki mojego Tomulinka nie pokazywałam, więc pokaże, jak się ostatnimi dniami raczymy na ogródku piękna słoneczna pogoda :-)
z naszym sierściuchem :) idzie raczek nieboraczek :) z dziewczynkami w piasku, z piłą i pyszniastym jabłuszkiem :)

Załączniki

• IMG_2728.jpg
    IMG_2728.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_2746.jpg
    IMG_2746.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_2805.jpg
    IMG_2805.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_2776.jpg
    IMG_2776.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_2751.jpg
    IMG_2751.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_2695.jpg
    IMG_2695.jpg
    60,2 KB · Wyświetleń: 35
Wow Jakubka ale Tomus mam duzego przyjaciela, sam Tomek słodziak
Miranda ale masz sliczna panienke zazdroszcze tych sukieneczke
Iza no pieknie wypad nad morze Majeczki nic dziwnego ze doczekac sie nie moze słodka jest

reklama
Zanim ja przymulenieć tu zajrzę to już masa się wypowie, więc podpisuję się pod tym co Jakubka napisała (bo mi z ust wyjęła) i dodam:

Jakubka Tomeczek pięknie się bawi na ogródku a ty dziewczyno to na mamuśkę nie wyglądasz! Taka szprycha z ciebie:)

Do góry