reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

oj dziewczyny, naprawdę cukrujecie :) ale dziękujemy , dziękujemy hihi :)
Vusia, słodki ten Twój mały tancerz :)
andariel, o ja cie! Ninka to kopia taty! 1wsze foto z jezorkiem rządzi :) A Ty też szczuplutka lasencja ;)

reklama
mi się nie chce otworzyć filmik od vusi :( próbuje już od paru godzin i nic, raz w ogóle nie widzę, a raz widze, ale nie odtwarza :(

ech... mimo wszystko miło było usłyszeć od Basi, że córa do mnie podobna, choć trwało to krótko, hehe :)

Śliczne dzieciaczki - WSZYSTKIE :)

A oto nasza Hania na jeszcze wiosennym wypadzie do lasu :)
małe1.jpg

Ależ Hania ślicznie wygląda!!

To przed wyjazdem jeszcze zdjęcie mojego krasnala:)
Tak wygląda Franek po rehabilitacji:

fNUybmEirREf9sKqXX.jpg

A gdy już wypoczął wyginał smiało ciało w domu:

a3i17SOQcfzXNg3iKX.jpg

i na spacerze:)

Z526f9T4j5r7Z2nVMX.jpg

Ostatnia edycja:
deli - słodzisz:))) zapewniam, że nie w reklamówce, hihi
Basia - niestety pewnie zmienisz zdanie na temat naszego podobieństwa po ujrzeniu tej oto foty...
to Nina i jej tata w zbliżonym wieku:
http://www.imagic.pl/files//14973/./nina i tata1.jpg

no faktycznie jak jedna osoba!!! ale jak patrze na was dwie teraz to i tak mi sie wydajecie podobne 9i to nie pierwszy raz)!!! to podobieństwo to nigdy nie jest takie proste i jednoznaczne jak się na pierwszy rzut oka wydaje;)

Zylcia- a wiosenna Hania do schrupania, jak cukiereczek na trawce!!!

reklama
Do góry