reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
No to się pozachwycałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny maluszki sierpniowe cudne!!!Wszystkie bez wyjątku!!!
Dziewczyny maluszki sierpniowe cudne!!!Wszystkie bez wyjątku!!!
o rany jakie piękności i przystojniacy, napatrzeć się nei mogę...Piwonia koleżanka strzeliła Ali niesamowite zdjęcie!!!takie skupienie i te jej oczy....a Zosia to mi mojego Bartka tylko w wersji damskiej delikatniejszej oczywiscie przypomina-zwłaszcza na drugim zdjęciu jak się uśmiecha
dawno nas nie było tutaj (na NK troche nowowści ostatnio wrzuciłam) więc postaramy się troszkę pokazać broja...
grill i naśladowanie tatusia i brata na topie....ale w domu najbardziej na topie wywalanie rzeczy skąd się da - więc jeszcze na koniec zdjecie pt 'mamo ja wcale nie broję, przecież ja tylko wyjmuję tabletke do zmywarki, a że przy okazji wypadło z pudełka ze 20- przypadek...." (te przypadki przerabiamy kilka razy dziennie
)
sorki za post pod postem ale do tamtego nie mogłam juz zdjecia dołaczyć
dawno nas nie było tutaj (na NK troche nowowści ostatnio wrzuciłam) więc postaramy się troszkę pokazać broja...
grill i naśladowanie tatusia i brata na topie....ale w domu najbardziej na topie wywalanie rzeczy skąd się da - więc jeszcze na koniec zdjecie pt 'mamo ja wcale nie broję, przecież ja tylko wyjmuję tabletke do zmywarki, a że przy okazji wypadło z pudełka ze 20- przypadek...." (te przypadki przerabiamy kilka razy dziennie

sorki za post pod postem ale do tamtego nie mogłam juz zdjecia dołaczyć
Załączniki
-
SDC14943.jpg35,1 KB · Wyświetleń: 35
-
SDC14948.jpg30,6 KB · Wyświetleń: 39
-
SDC14881.jpg44,5 KB · Wyświetleń: 34
-
SDC14911.jpg29,5 KB · Wyświetleń: 31
-
SDC14935.jpg23,4 KB · Wyświetleń: 28
-
SDC14924.jpg30,5 KB · Wyświetleń: 37
-
SDC14923.jpg37,9 KB · Wyświetleń: 34
-
SDC14929.jpg34,5 KB · Wyświetleń: 37
-
SDC14946.jpg37,8 KB · Wyświetleń: 33
-
SDC14872.jpg24,1 KB · Wyświetleń: 32
-
zdjecia 05.jpg28,9 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnio edytowane przez moderatora:
miranda
Baśka super fotki! Ale szkrab radosny z Bartka!
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Cudne zdjęcia
Dla mnie hicior to z łyżka w dłoni - jakby ćwiczyć pierwsze ciosy karate
izabela...
Zosia to mała ślicznotka :-)
Ala natomiast powala mnie tymi swoimi rzęsami i oczkami
Oliwka i Sylwia to super dziewczynki i jaka radość z ujeżdżania konika ;-)
Bartuś to radosny i jaki już samodzielny chłopczyk, a najlepsze zdjęcie, to to przy grillu
Ala natomiast powala mnie tymi swoimi rzęsami i oczkami

Oliwka i Sylwia to super dziewczynki i jaka radość z ujeżdżania konika ;-)
Bartuś to radosny i jaki już samodzielny chłopczyk, a najlepsze zdjęcie, to to przy grillu

dzieki dziewczyny
widać zainteresowania mojego dziecka i dlaczego wązy tyle ile waży....nie można przy nim jeść w ogóle
tzn musi tez coś dostać w tym czasie bo nam zabiera...no ale drugie główne zainteresowanie to wywalanie wszystkiego co się da skąd się da, próbuje też czasem wkładać spowrotem ale zazwyczaj już mu nei starcza cierpliwości
reklama
miranda
Podziel się: