reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

kiki przepraszam za usuniecie posta,zrobiłam to niechcacy chcąc je połączyc
przepraszam za to z góry
ale jeśli moge prosic pisz jeden post zamiast kilku albo posta po poście

reklama
o rany jakie piękności i przystojniacy, napatrzeć się nei mogę...Piwonia koleżanka strzeliła Ali niesamowite zdjęcie!!!takie skupienie i te jej oczy....a Zosia to mi mojego Bartka tylko w wersji damskiej delikatniejszej oczywiscie przypomina-zwłaszcza na drugim zdjęciu jak się uśmiecha:)
dawno nas nie było tutaj (na NK troche nowowści ostatnio wrzuciłam) więc postaramy się troszkę pokazać broja...

grill i naśladowanie tatusia i brata na topie....ale w domu najbardziej na topie wywalanie rzeczy skąd się da - więc jeszcze na koniec zdjecie pt 'mamo ja wcale nie broję, przecież ja tylko wyjmuję tabletke do zmywarki, a że przy okazji wypadło z pudełka ze 20- przypadek...." (te przypadki przerabiamy kilka razy dziennie:-D)

sorki za post pod postem ale do tamtego nie mogłam juz zdjecia dołaczyć

Załączniki

• SDC14943.jpg
    SDC14943.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 35
  • SDC14948.jpg
    SDC14948.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 39
  • SDC14881.jpg
    SDC14881.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 34
  • SDC14911.jpg
    SDC14911.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 31
  • SDC14935.jpg
    SDC14935.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 28
  • SDC14924.jpg
    SDC14924.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 37
  • SDC14923.jpg
    SDC14923.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 34
  • SDC14929.jpg
    SDC14929.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 37
  • SDC14946.jpg
    SDC14946.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 33
  • SDC14872.jpg
    SDC14872.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 32
  • zdjecia 05.jpg
    zdjecia 05.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zosia to mała ślicznotka :-)
Ala natomiast powala mnie tymi swoimi rzęsami i oczkami :tak:
Oliwka i Sylwia to super dziewczynki i jaka radość z ujeżdżania konika ;-)
Bartuś to radosny i jaki już samodzielny chłopczyk, a najlepsze zdjęcie, to to przy grillu :-D

dzieki dziewczyny:) widać zainteresowania mojego dziecka i dlaczego wązy tyle ile waży....nie można przy nim jeść w ogóle :( tzn musi tez coś dostać w tym czasie bo nam zabiera...no ale drugie główne zainteresowanie to wywalanie wszystkiego co się da skąd się da, próbuje też czasem wkładać spowrotem ale zazwyczaj już mu nei starcza cierpliwości;)

reklama
A to teraz my się chwalimy.
Jagoda w namiocie który kiedyś miałam wam pokazać.
Moja kuchareczka,
I razem z łosiem bujanym.
Dodam że zabawki właśnie za tanie pieniążki kupione.

Załączniki

• DSCF7038.jpg
    DSCF7038.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 46
  • DSCF7066.jpg
    DSCF7066.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCF7087.jpg
    DSCF7087.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 48
Do góry