reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

reklama
Oliwia raz jeszcze :-)
1
. Uwielbia żabie paluszki ;-)
2. Junior czasami służy za poduszkę :-D jak czyta :-p
3. Tak już siedzi :-). Do perfekcji jeszcze troszkę, ale z pozycji bocznej samemu to nie takie proste :-)
4. Tak sobie zaczyna raczkować :-)

o rany ile zaległości miałam na tym wątku...ale oglądnęłam Wszystkie słodkie buźki i aż miałam ochotę monitor całować!!!
dodam jeszcze że Natalka wcale na drobną nie wygląda:-) A Oliwka jest strasznie fotogeniczna, Deli no modelka jak nic Ci rośnie!!!
Aha i odnośnie podobieństwa, to Efe Twoja Gabrysia to jesteś cała Ty, zaś Kasi chłopcy to wszyscy do męża są podobni (chyba się jeszcze o córeczkę musisz postarać:-D). W ogóle Kasia masz świetne dzieciaki, oglądałam wczoraj na nk i się napatrzyć nie mogłam na Twoją fantastyczną gromadkę:-) I jacy wielcy:szok:czym ty ich karmisz w ogóle??:rofl2:
A Marysia ma straszne łaskotki;-) wesoła dziewczynka, chyba po mamie:tak:

Marysia cudna! Moja gwiazda też ma takie łaskotki:-)

a tak pięknie Zosia wczoraj jadła(sama sobie wzięła miseczkę jak się na sekundę odwróciłam)
i śpiąca Zosia(właśnie przed chwilą zrobione zdjęcie)

PS. czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego mi się zdjęcia mieszają ?tzn. dodaje je w innej kolejności a dodają się w innej...

Załączniki

• P3171318..jpg
    P3171318..jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 54
  • P3181342..jpg
    P3181342..jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 56
  • P3171320..jpg
    P3171320..jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 52
  • P3181344..jpg
    P3181344..jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 54
  • P3171315..jpg
    P3171315..jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Ja się nie znam na tych internetowych cudach techniki hihi,
ale Zośka mnie powala na papę... Jest kapitalna! Haahaaa,
jak śpi, o jeeny, a jak się upaprała słodko hahaha...Zaraz wybuchnę ze śmiechu!

reklama
Do góry