reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

Jeju, tyle mnie nie było i tak Wam te pociechy urosły!!!
Takie są piękne i słodkie.
Widać już,że każde z nich ma swój charakterek... Hihi...
Moja Mania też rośnie...
Same zobaczcie!
zdjcie0205..jpg
zdjcie0213h..jpg

reklama
100_7933..jpg100_7971..jpg
to ja się pochwalę Mają ;-) za 3 dni kończy 7 miesięcy :tak:
na 1 zdj. z chrupkiem :-), a na 2 z nową zabawką :blink:
a dzieciaczki oczywiście wszystkie słodkie no i jakie już duże :-D

Dawno tu nie wchodziłam a widze ze wszyscy tu sie chwala swoimi pocieszkami to i cos wkleje.
Wszystkie dzieciaczki śliczne wiadomo z naszego forum to musza byc śliczne wszystkie bez wyjatku. Chogata no w tej kitce mała jest zabójcza i wyglada faktycznie jakby dużo starsza była to przez te fryzurke pewnie:-D

chogata bosko mała wygląda w kitce,a wogóle niewiem jak yto sie stało,ale fotki nie zauwazyłam
a wogóle uśmiech ma extra
a Efe twoja Gabrysia robi sie bardzo podobna do ciebie
a Miłoszek ślicznie siedzi i ślicznie mu w niebieskim

reklama
Wszytskie dzieciaki sa smiczne nie moge sie naogladac, juz chyba trzeci taz tu zagladam
Chogata Alunia sliczna blondyneczka
Efe a twoja Gabrysia mnie powala moglabym na nia godzinami patrzec cudna jest
A Milosze to duzy chlopczyk i slicznie sam siedzi

Do góry