reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

Natalka jaka już duża i ślicznia dziewczynka! Oczka ma boskie!

Zosia jaka samodzielna :-) a pozycja w łóżeczku super :-D

Maja słodką ma ryzurke w kąpieli :-)

Mania to mały śmiecholek, taka rozkoszniutka jest :-)

Oli zdjęć nie widzę :eek:

a to moja siedmiomiesięczna Juleczka :-)

Załączniki

• Julia (490)..jpg
    Julia (490)..jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 54
  • Julia (492)..jpg
    Julia (492)..jpg
    28 KB · Wyświetleń: 56
  • Julia (496)..jpg
    Julia (496)..jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
reklama
miałam olbrzymie zaległości więc oglądam i oglądam i mam mnóstwo radości!!! muszę jeszcze raz przejrzeć :) ale już nei dam rady do każdego cudnego malucha sie odnieść...tylko coś Oliwki na początku strony nie widzę
a tu Bartolo w wannie

Załączniki

• kapiel..jpg
    kapiel..jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 66
Spore zaleglosci mialam na tym watku ale nadrobilam:)
Nacieszylam oko wszystkimi naszymi slicznosciami sierpniowymi:) tylko podobnie jak Basia nie widze zdjec Oliwki:(

Megaczka Juleczka śliczna ale mam pytanko nie ściąga tej opaski sobie??
bo moja to nawet skubana rajstopy sobie ściąga;/
Bartuś wygląda super w tej piance:)

ściąga jak sie tylko skapnie że ma :-D musze ją zagadać przy ubieraniu albo dac coś ciekawego do rączki, skarpetki to ma na nóżkach tylko dopóki ich nie zauważy :-), rajstopki też ciągnie ale tak łatwo nie schodzą :-) Ach te Julie... :-D

Wszystkie dzieciaczki są takie słodkie!

ściąga jak sie tylko skapnie że ma :-D musze ją zagadać przy ubieraniu albo dac coś ciekawego do rączki, skarpetki to ma na nóżkach tylko dopóki ich nie zauważy :-), rajstopki też ciągnie ale tak łatwo nie schodzą :-) Ach te Julie... :-D

A myślałam, że tylko moja Zośka ściąga skarpety. Ja już wymiękam i jej w ogóle nie zakładam bo ma je najdłużej 3 sekundy. A jaką ma radoche że je pościąga!:-)

reklama
Do góry