reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

reklama
Ala superkita! Ślicznie jej, w kitce. Ja się pocieszam że mojej tez już włosy rosną, ale takiego kucyka to pewnie jeszcze długo nie będzie miała.

Jakie przepiękne dzieciaczki
Gabi jak zawsze urocza i śliczna. Efe nie musisz na sesje ją brać. Sama robisz swojej modelce przepiękne zdjęcia.
Chogata Ala mnie powala. Te jej włoski, oczka no cudo małe. I taka duża się wydaje :-). Jakby nie 2009 tylko 2008 urodziła :)
Miranda Jagódka ma pzresłodki ten uśmiech
Zosia i Misio cudny widok. Tak jakbym na Oliwię patrzyła :-)
Malicia Tomcio jak zawsze śliczny i te jego oczy

Mam nadzieję, że nie ominęłam nikogo

Jagoda cudnie się śmieje, no i to puchate ubranko! super :-)

Gabi jak mała księżniczka w sukienusi wygląda - boska jest!!!!!!!!!

Chogata zazdroszcze! ja też bym już chciała robic kiteczki :-) Śliczna ta twoja modeleczka!

Jakie słodkie fotki!!!!!!!
Efe robisz śliczne fotki Gabi-ona jest śliczna cudnie Ci pozuje!!
Chogata no Twoja córa to naprawde wygląda na starszą!!Super kitka!Słodko w niej wygląda!
Miranda Jagódka pięknie się uśmiecha!
Obie Zosie śliczne dziewczynki!!

WOW....ale nowych fotek....a wszystkie sliczne sloneczka....
Rosna,rosna nam nasze pocieszki:tak::-)

a to moja Kropcia:

Załączniki

• P1020075..jpg
    P1020075..jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Do góry