reklama
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
konwalianka
Mały bąbelek
ojj wielkość jak wiemy nie jest regułą widocznie Twoja dziecinka więcej miejsca potrzebuje, albo dobrze się rozpycha łokciami :-)konwalianka a moj ma 107 a ty jestes w 35 tc xD
Iwonuś wcale nie taka wielka, bardzo ładnie
aaalexaaandraaa
Fanka BB :)
Iwonus26 - powinnaś się cieszyć - więcej ciała do kochania (jak mawia moja mama :-))
u mnie 103 cm i jeszcze nie przekroczyłam magicznej granicy dodatkowych 10 kg :-) odliczam codziennie i na razie 9.4 kg! Ufff a tak się bałam, że przytyję ze 20 kg (nie byłam gruba ale też nie byłam specjalnie szczupła przed więc miałam się o co martwić...). Na szczęście nie jest źle ;-) u mnie dokładnie 40 dni zostało więc może już wiele nie przytyję!
u mnie 103 cm i jeszcze nie przekroczyłam magicznej granicy dodatkowych 10 kg :-) odliczam codziennie i na razie 9.4 kg! Ufff a tak się bałam, że przytyję ze 20 kg (nie byłam gruba ale też nie byłam specjalnie szczupła przed więc miałam się o co martwić...). Na szczęście nie jest źle ;-) u mnie dokładnie 40 dni zostało więc może już wiele nie przytyję!
garbi
Rozpakowana 27.07.2011 :)
Rzadko ostatnio mam czas żeby przejrzeć forum ale zerknęłam kilka stron wstecz i brzucholki są boskie Mój wygląda jakbym piłkę do koszykówki połknęła
Psota mi też biust ledwo urósł, jak przymierzam stanik z okresu karmienia poprzedniego to o kilometr jest zadurzy a mieszczę się teraz w staniki zaraz po tym jak skończyłam karmić mojego starszaka
a to ja w 28 tc
Psota mi też biust ledwo urósł, jak przymierzam stanik z okresu karmienia poprzedniego to o kilometr jest zadurzy a mieszczę się teraz w staniki zaraz po tym jak skończyłam karmić mojego starszaka
a to ja w 28 tc
Dziób_Dziób
Fanka BB :)
Stwierdziłam że czas sprawdzić rozrost brzuchola... w pasie 106 cm co sprawiło że myślałam że nie jest taki duzy ale zdjecia sprawiły że zmieniłam zdanie i już wiem dlaczego czuje sie jak słonik jak przekręcam sie w łozku z boku na bok albo jak muszę wstać 35+0
Załączniki
Ostatnia edycja:
konwalianka
Mały bąbelek
garbi, Ty to chudzinka jesteś, faktycznie tylko piłeczka wystaje..zdjęcie super
dziób dziób brzuszek pierwsza klasa, niesamowicie podobny do mojego? czy czasem gdzieś CI się tam nie podmienił mój , tyle, ze u mnie nieco mniej w "pasie"i niżej..
dziób dziób brzuszek pierwsza klasa, niesamowicie podobny do mojego? czy czasem gdzieś CI się tam nie podmienił mój , tyle, ze u mnie nieco mniej w "pasie"i niżej..
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
a oto my:-) skończony 33 tc :-) 8 kg na plus i 97 w obwodzie:-)
reklama
Patrycjaaa ale ci urosl od ostatniego zdjecia , i super ptosek na scianie
Dziob swietny balonik
garbi ale piekne zdjecie :-) a ty taka chudziutka tylko brzuszek wystaje
ja bym chciala profesjonalna sesje, ale sa straaaaaasznie drogie, poza tym teraz z moja TUSZA nie wiem czy chcialabym sie rozebrac, przynajmniej czesciowo, a jak juz to zdjecia bez twarzy bo mam ja jak ciastko z kremem
Dziob swietny balonik
garbi ale piekne zdjecie :-) a ty taka chudziutka tylko brzuszek wystaje
ja bym chciala profesjonalna sesje, ale sa straaaaaasznie drogie, poza tym teraz z moja TUSZA nie wiem czy chcialabym sie rozebrac, przynajmniej czesciowo, a jak juz to zdjecia bez twarzy bo mam ja jak ciastko z kremem