reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

reklama
oj mimi, ja to się nie znam na tych numerach.. muszę właśnie jakiś biustonosz do karmienia kupić, trzeba się zmierzyć trochę.. sama jestem zdziwiona, że tak mi urósł.. wcześniej miałam większe B a teraz Paweł się boi, że się urwą hehe

orchi rewela brzucho,w koncu masz co pokazywac :-D i jaka bluzka :-D

konwalianka super syski i brzunio :-D ja tam dalej na rozmiarze B jestem, ale co sie dziwic jak wczesniej to chyba mialam niepelne B :-D

reklama
hheh, ten mój brzuch to już taki zwis trochę, powoli na udach mi siada :-) no i 105cm w największym puncie (to już pas raczej nie jest, bo na tej wysokości ma 101cm)

Do góry