reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

oszqrde Teśka śliczne macie brzuszki !!! Nic tylko patrzeć i patrzeć ,bo za parę miesięcy już takie nie będą hihi ;)

reklama
Wszystkie macie przecudowne brzucholki :) I te małe i te troszkę większe :)
:-) Na szczęście robi się piękna pogoda... czuć już wiosnę w powietrzu więc corz częściej będę chodziła na spacerki, bo muszę przyznać, że jak były te mrozy to nawet nie miałam ochoty wystawić nosa za drzwi :-( Tak, ja wiem, że powinnam dużo przebywać na świeżym powietrzu... teraz to będę nadrabiać :)
Pozdrawiam Was Mamuśki :):cool2:

Kurczę coś mi się stało z suwaczkiem... :( U mnie leci już 23 tydzień a nie 17 :( Dlaczego tak się stało??
Pomóżcie ;(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
I ja się chciałam pochwalić moim brzuszkiem:)
dsc0262er.jpg

alexandra sliczna piłeczka!!!!

wstawiam mojego olbrzyma z 25 tygodnia. staram sie co tydzien robic fote w tej samej pozycji i w tych samych ciuchach, zeby na koniec miec porownanie jak sie rozroslam:) na dzis dzien plus 4 kg i 106 cm w obwodzie:)

reklama
Do góry