reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

reklama
super wszystkie brzuchole, jedne mniejsze drugie wieksze ale zawartosc szczescia ta sama :-D

morgenrood wcale nie masz malego, wybrzuszylo cie szybciutko bo pamietam ostatnie zdjecie ktore dalas jeszcze malutki byl, no ale czergo sie dziwic po podwojnej kinder niespodziewance :-D

orchi moja siora jest w tym samym terminie co ty i ja i pytala sie lekarki ostatnio dlaczego jej brzucha nie widac, czy wszystko ok i maly rosnie, jest nawe wiekszy jak na swoj wiek, dlatego nie przejmuj sie, wybrzuszy sie w ciagu jednego miesiaca tak, ze nas przegonisz. Po prostu mialas chyba silniejsze miesnie brzucha i macica sie akurat tak zmiescila, ale juz niedlugo :-D

wydruska ale ty masz pokazne piersi, bozeee.. moje to sa sliwki w porownaniu do twoich, czasami wydaje mi sie ze w ogole nie urosly i ze bede z wielgasnym brzucholem i malenkimi piersiami :-D dziwnie tak...

A oto ja i Milenka:-) skończony 26 tc:-) zdjęcie bez makijażu i po domowemu bo w trakcie sobotniego sprzątania:-)

sdc11846.jpg

reklama
Do góry