reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

dodi slodziutki brzunio, na pewno na pewno rosnie wiec nie masz sie czym martwic a zobaczysz jak cie pozniej wywali z dnia na dzien to nas wszystkie przebije :-D
a ja pepuszek mam juz bardziej plytki niz przed ciaza, bo macica juz do niego siega, jak przekroczy jego linie to na pewno mi wyjdzie bardziej, dla mnie to jest super :-D codziennie robie macanko :-D

reklama
a to moj brzunio z dzis czyli 20tc (czyli +1 dzien wiecej niz na suwaczku) i zrobil sie bardziej okragly, a na wczesniejszych zdjeciach mial taki jakis czubek :-D

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 75
  • 2.jpg
    2.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 71
wow em_ka, jaki śliczny.. tak fajnie zaznaczony:):):) rzeczywiscie pepek ci się wypiął troszkę:) muszę sobie tez jedno zrobic tak od przodu..ale moj taki ksztaltny nie jest, raczej na boki rozlany:) no ale to innego dnia:)

reklama
no brzuszki pięknie rosną,a myslalam ze u mnie tylko tak wywaliło brzuchola do przodu
ale moja sister cioteczna termin ma na maja i jest szczuplejsza odemnie niewiele widac, ja moze potem fote sobie strzele i sie pochwale, u mnie nadal brzuch kwadratowy

Do góry