reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
kurcze dziewczynki tak sobie oglądam zdjęcia brzuchatek z wcześniejszych miesięcy i podziwiam piekne brzuszki. Sama juz bym taki chciała mieć..eh... jaka ja jestem niecierpliwa. Przyznam się szczerze, że w ostatnim czasie oglądanie brzuszków to jedno z moich ulubionych zajęć Lipcóweczki Kochane wstawiajcie fotki, co będę mogła podziwiać:-)
mala monis
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Ja tu po raz pierwszy. Tak ogłądam te wasze brzuszki i zaczynam się martwić , że mój jeszce taki nie jest. Ale jest też opcja, że urodzę na początku sierpnia.
maqnio
Mamusia Różyczki
mala monis nie martw się, każdy brzusio rosnie w swoim czasie i w swoim tepie. poczekaj jeszcze chwilkę to sama zobaczysz jak sie wybrzuszysz cierpliwości
danuska
dodi_misia
No, no powoli zaczyna nas wybrzuszać
danuska ales ty chuda O_O z jakiej ty wagi startowalas? , no ale rzeczywiscie, powoli fasolintwo rosnie ^^ zobaczycie za ok 3,4 miesiace jak sie bedziemy baniakami chwalic
a tak na marginesie to cos ty taka opalona? ja w hiszpanii mieszkam i blada jak sciana
a tak na marginesie to cos ty taka opalona? ja w hiszpanii mieszkam i blada jak sciana
reklama
danuska
Emka, wiesz co tydzień na solarium ;-) oczywiście żartuje, jestem blada, po prostu słabe światło i tak wyszło
Chuda nie jestem, ale nie narzekam, jest ok. Ty akurat też jesteś podobnej pewnie wagi i postury tylko za pewne wyższa, bo ja to mała jestem. :-) Zaczęłam z wagą prawie 55 kg przy 160 cm, ale na początku schudłam 3kg przez mdłości.
Chuda nie jestem, ale nie narzekam, jest ok. Ty akurat też jesteś podobnej pewnie wagi i postury tylko za pewne wyższa, bo ja to mała jestem. :-) Zaczęłam z wagą prawie 55 kg przy 160 cm, ale na początku schudłam 3kg przez mdłości.