reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

em_ka hahaha...faktycznie podobne. mój sie rozciągnął?!?!?!?:-)czuje sie urazona:-):-)a tak na powaznie to funkielnówka nieśmiagana, przyszła z allegro wiec musiałam sie pochwalić:)

reklama
maqnio haha dziękuję za te loczki i nawet teraz mam kolorek podobny bo miedziany haha taki troszkę spłowiały ale jest :-D foto wymiata nie ma co
Asia śliczny brzunio masz !!
psota Ty dawaj tutaj swój :-D jak tylko wstaniesz rano :-D

Oglądając Wasze zdjęcia stwierdzam że ja mam śmieszny brzuch. Jakbym nie była w ciąży, a miała sporą nadwagę na tym brzuszysku. Nie jest taki zaokrąglony jak Wasze, tylko wyraźnie widać dwie fałdy brzuszne :)

Maqnio, cóż za nowy stajl :-D ładnie Ci w tych lokach :p Brzuszek to klasa sama w sobie, uwielbiam go. :tak:

Emka, to nie falista, trochę większa; senegalka
1.jpg

danuska przesliczny ten ptosek a'la falista :-D a robi cos szczegolnego czy tylko tak sobie siedzi? :-D bo widze ze ma madrzejszy wyraz dziobka niz falista

Piękna ta papużka. :-)

Dwa tygodnie minęły więc wywalam znów swoje brzuszystko. Na pierwszym zdjeciu tunika sobie wisi więc nie widać za bardzo, a na drugim ja naciagnęłam, więc brzucho jakby w pełniejszej krasie. A zamieszczam obydwa zdjecia, bo na tym z naciągnieta tunika wyglądam jakbym miala spodnie kończące sie pod cyckami :-D (18t2d)

reklama
Do góry