reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

Wstawię i swój w 18 tygodniu. Wydaje mi się, że on bardzo wolno rośnie. Wasze już takie okrągłe,a mój to bardziej jak tłuszcz a nie ciąża:-D

Załączniki

• Zdjęcie191-crop.jpg
    Zdjęcie191-crop.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 68
reklama
dodi ja nie szczypiorek ja cebula już sie robię hahahaha a dzidzia mi włazi w boczki :zawstydzona/y: i to bardzo !! maqnio kochana no widzisz ale Ty masz brzuszek a ja boczki które pewnie ciężej będę miała zrzucić mam nadzieję,że się to zmieni i zacznie porządnie w brzuch wchodzić :-D

orchidea ja tam mysle ze nawet sie nie spostrzeżesz jak bedziesz miała pokaźny bębenek, a boczkami sie nie przejmuj...bedziemy sie o to martwily po porodzie, a poza tym bieganie z dzidziusiem a potem za dzidziusiem wyssie z nasz cały tłuszczyk, tzn. ze mnie wyssie, bo Ty chudziutka jestes, wiec spij spokojnie:)

Ja nie chudzina :-D naprawdę nie jestem "szczypiorek" a w sumie masz rację najważniejsze ,że dzidzia rośnie zdrowo i wszystko jest ok a tusza a ciul tam z nią :-D

maqnio a ja Ci zazdroszcze. Bardzo ladny masz brzuszek i mozesz sie juz nim chwalic, Mój ja widze a inni sie smieja, ze cos oszukuje z tą ciazą(bo wczesniej tez nie bylam za szczuplutka) wiec niewiele go widza, ze sie zmienil:-)

Święte słowa kochana !!! Te domki mają fajne moj wczoraj do mnie tak"kurde ta nasza dzidzia siedzi nad morzem całe 9miesięcy" na początku nie załapałam a dopiero pózniej do mnie dotarło o co mu chodzi :-D aneczka no so Ty nie przejmuj sie co inni gadają kurde ja to nie rozumiem duży brzuszek się ma źle bo jej tyle przytyłaś,mały brzuszek się ma to kurna też źle,bo znów nie widać echh olać tych co im nie pasuje

reklama
aneczka, orchidea..babeczki obie macie cudne brzusie. i naprawde nie wazne czy duze czy małe, a ludzie niech se gadaja co im do głowy przyjdzie - w duszy z nimi. Najwazniejsze jest to co my same czujemy a jestem pewna, ze kazda z Nas jest dumna ze swojej piłeczki - bez względu na to czy jest ogromna czy maleńka:-)
ja ma wielkiego brzucha i chwale sie nim wszerz i wzdłuz i niech se ludzie gadaja ze jest duzy...dla mnie najwazniejsze ze malutkiej jest tam wygodnie:):):) nawet kupiłam sobie ciążową bluzeczke - specjalnie taka obcislejszą - a co tam niech sie gapia i podziwiają:-)

Do góry