reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

to mój brzuch troche brzydki po ostatnich ciazach jednak przybrałam z córka prawie 50 kg to nie ma sie co dziwic
Córki robiły hehe DSC00753.jpgDSC00754.jpg

reklama
Marzena, no wkońcu wstawiłaś zdjątka:) bo juz czekałam czy ci się uda! Niezłe mieszkanko ma twoja dzidzia..każdy brzuszek inny i każdy ma swój urok, bo przeciez nosi to co najlepsze! Co tam rozstepy, ważne, że dzidzi zdrowe jest! Każdą mogą one spotkać.. ja oczywiście liczę, że mnie ominą hahah)

Marzenko to jakim sie zostaje po ciazach oczywiscie zalezy od naszej diety i ruchu ale najwieksza role odgrywaja geny i jakos skory, sa osoby ktore mimo tego ze wcinaja wszystko w czasie ciazy nie przytyja ani jednego kg wiecej a brzuszek bedzie plaski po porodzie, a sa tez tacy co uwazaja co jedze i tyja niezaleznie od wszystkiego a brzuszek po prorodzie zostaje i trzeba sie niezle nameczyc zeby go zrzucic. Jeszcze inna sprawa jesli chodzi o wiek, wiadomo ze jest roznica miedzy osoba ktora ma np 36 lat a ta, co ma 20. ale brzuszek duzy w koncu to 18 tc :-)

heh rozstepy napewno zostana kazda dziewczyna i kobieta ma inaczej a boje sie co bedzie dalej z tym brzuchem to chyba mnie wszyscy beda kulać jak bede tak puchnac , jednak nie pochłaniam niewiadomo ile jedzenia nie mam za bardzo zachcianek jak wy czasem opisujecie , zero mdłosci po prostu on sobie rosnie nie wiadomo z kad

Marzenko , maleństwo potrzebuje miejsca:-) ja też ponoć mam duży brzuszek jak na ten tydzień:-) ale sie tym nie martwie:-)ważne że z małym ok:-)

reklama
Do góry