reklama
Corin
Mama Trójki :)
50 kilo?? Nieźle, a ja myślałam że moje 30 i 32 kilo to max mozliwości ciążowych...
Swoją drogą też cię ładnie wybrzuszyło :-)
Swoją drogą też cię ładnie wybrzuszyło :-)
dodi_misia
Fanka BB :)
Marzena, no wkońcu wstawiłaś zdjątka bo juz czekałam czy ci się uda! Niezłe mieszkanko ma twoja dzidzia..każdy brzuszek inny i każdy ma swój urok, bo przeciez nosi to co najlepsze! Co tam rozstepy, ważne, że dzidzi zdrowe jest! Każdą mogą one spotkać.. ja oczywiście liczę, że mnie ominą hahah)
Marzenko to jakim sie zostaje po ciazach oczywiscie zalezy od naszej diety i ruchu ale najwieksza role odgrywaja geny i jakos skory, sa osoby ktore mimo tego ze wcinaja wszystko w czasie ciazy nie przytyja ani jednego kg wiecej a brzuszek bedzie plaski po porodzie, a sa tez tacy co uwazaja co jedze i tyja niezaleznie od wszystkiego a brzuszek po prorodzie zostaje i trzeba sie niezle nameczyc zeby go zrzucic. Jeszcze inna sprawa jesli chodzi o wiek, wiadomo ze jest roznica miedzy osoba ktora ma np 36 lat a ta, co ma 20. ale brzuszek duzy w koncu to 18 tc :-)
Marzena197235
heh rozstepy napewno zostana kazda dziewczyna i kobieta ma inaczej a boje sie co bedzie dalej z tym brzuchem to chyba mnie wszyscy beda kulać jak bede tak puchnac , jednak nie pochłaniam niewiadomo ile jedzenia nie mam za bardzo zachcianek jak wy czasem opisujecie , zero mdłosci po prostu on sobie rosnie nie wiadomo z kad
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Marzenko , maleństwo potrzebuje miejsca:-) ja też ponoć mam duży brzuszek jak na ten tydzień:-) ale sie tym nie martwie:-)ważne że z małym ok:-)
Marzena197235
alez ja sie tez tym nie przejmuje wogóle brzuszek musi byc nie ma innej obcji
wydrussia91
Przynajmniej nas widać:-)
wydrussia91
reklama
Marzena197235
hehe dobrze powiedziane moje córki sie pytaja czy one tez tak beda wygladały w ciazy z tym ze to bardzo szczuplutkie dziewczynki geny odziedziczyły po tatusiu nie mamusi i bardzo dobrze