reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

reklama
na zyczenie emki :)

dziekuje morgenrood :-D nie tylko na moje zyczonko bo dziewczyny tez pewnie byly ciekawe jak wygladasz w dwupaczku i musze CI powiedziec ze wygladasz superasnie, nawet nie powiedzialabym ze masz blizniaki, A FIGURKA utrzymana w 100 %, az zazdroszcze, bo ja w jednopaczku i sie roztytalam jak wielorybek :-D
pozdrawiam goraco i trzymam kciukasy za udane rozwiazanie :-)

Morgen Ty to byś i trojaczki mogła nosić tak ładnie Ci się maluchy mieszczą;)
Patrycja świetnie:)

tylko nie trojaczki, prosze :) mam nadzieje ze nie zdazy mi sie niespodzianka i wyjde ze szpitala z trojka ;) zartuje sobie oczywiscie....:-D
a dzieciaczki ukryly sie pod zebrami:wściekła/y: przyznaje ze nie jest to przyjemne :) narazie na plusie 12 kg ale dalej rosne....

Slicznie dziewczyny wygladacie, powodzenia podczas porodu jakby przypadkiem mnie cos wczesniej wzielo (o czym marze) :-D:happy2:

takie krzywusy wychodza hehe że szok- okazało się że mała główkę ma w dole ale jakoś po skosie leży więc doopka u góry z lewej, plecki z prawej hihi

reklama
Do góry