reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

reklama
na zyczenie emki :)

dziekuje morgenrood :-D nie tylko na moje zyczonko bo dziewczyny tez pewnie byly ciekawe jak wygladasz w dwupaczku i musze CI powiedziec ze wygladasz superasnie, nawet nie powiedzialabym ze masz blizniaki, A FIGURKA utrzymana w 100 %, az zazdroszcze, bo ja w jednopaczku i sie roztytalam jak wielorybek :-D
pozdrawiam goraco i trzymam kciukasy za udane rozwiazanie :-)

Morgen Ty to byś i trojaczki mogła nosić tak ładnie Ci się maluchy mieszczą;)
Patrycja świetnie:)

tylko nie trojaczki, prosze :) mam nadzieje ze nie zdazy mi sie niespodzianka i wyjde ze szpitala z trojka ;) zartuje sobie oczywiscie....:-D
a dzieciaczki ukryly sie pod zebrami:wściekła/y: przyznaje ze nie jest to przyjemne :) narazie na plusie 12 kg ale dalej rosne....

Slicznie dziewczyny wygladacie, powodzenia podczas porodu jakby przypadkiem mnie cos wczesniej wzielo (o czym marze) :-D:happy2:

takie krzywusy wychodza hehe że szok- okazało się że mała główkę ma w dole ale jakoś po skosie leży więc doopka u góry z lewej, plecki z prawej hihi

reklama
Do góry