reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

Kasienka-Swietny brzuszek sweterek tez mi sie podoba ;-)
ullana-:szok: gdzie ty masz ten brzuszek? normalnie tez bym taki chciala :-) i czekam na moje spa.....:-D

reklama
ullanna fajnie że... kobieto jakbym ja miała taka małą panieczkę to bym chyba do maja do roboty latała :p gdzie Ty to dziecię chowasz? :p

2013-01-27 15.11.56 (1).jpgTo domek Doriana z 27.01 :-)

no wiem, że niem mam się czym chwalić, dlatego wcześniej nie było co pokazywać

ale wbrew pozorom mam tak samo ciężko, jak Wy :tak: nie chodzę, ale leżeć tyle czasu, to męczarnia
a jak wytrzymam do maja, to na pewno brzuch będzie pokaźny :tak:
w pon po 4D podam rozmiary bąbla...może dlatego, że taki schowany w trzewiach, to trudno dojrzeć, czym jest :-D

ullana, przykleił Ci się do kręgosłupa :)

Kinga bardzo ładny brzuszek :)

Ja mam już 90cm w pasie i o zgrozo, 2 cm więcej w biodrach...Mam nadzieję że tą "rezerwę na mleko" zrzucę po porodzie bo i tak nie mam mało w biodrach...

Ulluana woooooow :szok::szok::szok: jak wyjdę z szoku to może coś powiem, bo na pewno nie wygląda mi to na 8 miesiąc ;-)
Kasienka suuuuuper piłeczka a co tam, że 11 kg, ja mam już 13 ;-)

Kinga no to Dorian ma gdzie brykać, super brzuchol :-)

reklama
ale macie fajne brzuszki brzuchatki:-)
ja juz jestem jak blat stolu..i wydaje mi sie , ze nie docenialam tych kraglosci, gledzac w kolko : gruba, gruba..nigdy baba niezadowolona

Do góry