reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

ja wyglądam i czuje się jak kaszalot, już wspominałam o moich doznaniach z ciężarnych seksem a w pracy to się śmieją że jak się wywróce to mnie potoczą do domu ...

reklama
Kessy - no nie mogę BUZIA mi się sama usmiechnela jak zobaczyłam twój wspaniały wesoły brzuszek !!!!!!!!!!

Aniaczek - sexi sexi i jaka kiecka xD mmmmmmm

Nanulika - super coraz to większy !!!

Ardzesh - nie mów tak.. Napewno wygladasz wspaniale ;** tule mocno

Kinga,Nanu,Kessy śliczne brzucholki:-)

Aniaczek ale z Ciebie seksi lasencja! brzuszek taki malusi.rewelacja

Ostatnia edycja:
Aniaczek-sexymama:-) pieknie!!
kessy-:-D:-D Az sie człowiek odruchowo usmiecha:-D

To ja tez wrzuce swoje:
Zaznaczam,ze czuje sie jak wieloryb.....jakos ta ciąza odkłada mi sie nie ładnie.....
w pasie równe 80cm
my w połowie 32 tygodnia

32 tygodie.jpg

32.jpg

reklama
Noelle1986 ja również taki brzuszek miałam około 4-5 miesiąca;), ale każda z nas inaczej wygląda w tej ciąży. Chudzinka z Ciebie, nie wiem gdzie Ty widzisz wieloryba. Z drugiej strony potrafię Cię zrozumieć, bo od początku ciąży przez te 7-8 zmieniła się i widzi oraz czuje różnice w wyglądzie swojego ciała.

Ardzesh na pewno przesadzasz, jestem przekonana, że kwitniesz, jesteś zbyt krytyczna wobec siebie, ale tak to jest z nami kobietami ;)

Kessy_3105 piękny uśmiechnięty brzucholek, aż się sama buzia śmieje.

Dziękuje Wam bardzo za miłe komentarze, chyba były mi potrzebne, bo jak praktycznie wszystkie czuje się dużą, toczącą kulką;) Poprawiłyście mi humorek :-D

Do góry