reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

Ja czuje od 3 tygodni, a od dwóch już tak porządnie, przez brzuszek widać jak skacze, czasami pod skórą tak po całej długości przejeżdza rączką albo nóżką...nie wiem czym, ale z początku byłam wystraszona, bo to jednak dziwny widok, teraz mi się podoba i nawet zauważam jak reaguje na dźwięki i moją pozycję :)
A rusza się kilkanaście razy dziennie....chyba będzie tancerz po mamusi :D

reklama
U mnie już się zaczął etap "3 krople"
Pęcherz muszę mieć super fajny. Iggy też lubił sobie na nim hopsać...

moje ma adha:szok: już ze trzy tygodnie jak czuje ruchy,całe dnie,zasypia na pół godziny i znowu:szok: więc moje dziecko póki co nazywam Szogun:szok: Wariat:szok: moje Adhd:szok: Obraz 025.jpgObraz 026.jpg

noirel ale masz brzuszek fajny :), już taki duży. Ja dziś w przechodni musiałam się kłócić z ciężarnymi, bo nie chcialy uwierzyć ze jestem w ciąży i chciały sie wepchać w kolejkę.

Super brzuszki kobietki;)

Moj dzidz juz tak szaleje, ze czasem boli;/ Raz dostalam gdzies w okolice jajnikow - myslalam ze skonam:szok: Nawet tatus juz zostal skopany - a jak sie cieszyl:-D Wczoraj puscil mu "Ona tanczy dla mnie" to mlody spac poszedl hahahaha:-D

reklama
proszę tylko nie 'ona tańczy dla mnie' -___-''
u nas tata jeszcze nie poczuł karate kopa córki... za to mama codziennie przekope dostaje ;>

Do góry