reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

nom, dwoje, dwoje:-D

a jak kopia, jedno z lewej pod zoladkiem, a drugie z prawej na dole, to mam wrazenie ze zwariowalam:-D

reklama
ale to musi być dziwne nosić dwoje dzieci :p ja z jednym czasem mam wrażenie że oszaleje jak fika fikołki godzine non stop :>

kaja przesliczny brzusio:) Faktycznie dziwne to musi byc uczucie dwoje nosic!!! Fajowsko dwa takie male babelki miec:)

Laru super piłeczka :)

Kaja jak bym nie wiedziała, że tam dwoje siedzi, to bym w życiu nie uwierzyła :szok: wydaje mi się, że masz mniejszy brzuch niż ja:-p

czy już wszystkie czujecie dzieciaczki??mój właśnie od pól godz się jakos chyba uaktywnił, obok pępka, i to tak nietypowo czuję właśnie , więc chyba w końcu sie doczekałam...huuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrraaaaaaaaa:-D

ale o porządnym kopie dam znac:happy:

a ja nadal nie czuje:(((
dziś nawet ze stetoskopem nasłuchiałam tętna ale kiepsko, nie słychać... ale stetoskop też mega kiepski i na forach piszą że takim raczej marne szanse.... w sb idę do gin po L4, może zajrzy czy wszystko ok - coś nie rusza się to moje bobo, tzn ja nie czuje...

reklama
moje już mnie klepie, kopie, popycha, szturcha, o 'pływaniu karpika' mogę zapomnieć, zupełnie inaczej już ruchy wyglądają i raczej się nie da ich przeoczyć. Poza ty jest aktywne 3-4 razy w ciągu doby a nie 1-2 razy

Do góry