reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

ja z malym tez mialam mega ogromny brzuch tez przed porodem szacowali wzrost i wage czy by nie lepiej cc robic bo taki wielki brzuch mialam jak na trojaczki a sie okazalo ze maly 3510 wazyl i 53cm mial a mialam tyle wod plodowych wiec to nie zawsze znaczy ze masz duze dziecko, moja kumpela bedac w ciazy miala maly brzuch a core 4500 ledwo z siebie wycisnela :)

reklama
piekne brzuszki dziewczyny!!
Wrzucam moj.

rowno z 19 tygodnia.
brzuchacz.jpg

Odwazylam sie wejsc na wage. I o dziwo: tylko 2 kg na plus.
natomiast w pasie 4cm wiecej.

Noelle, gdybym Cię spotkała na ulicy, to ciąża byłaby ostatnią rzeczą, która przyszłaby mi na myśl po zerknięciu na Twój brzuch :-)

ja od dziś biorę czopki eva q na prawidłowe wypróżnianie...
Gin stwierdziła że większość mojego brzucha to gazy i jelita napuchnięte:p

bo ciąża poniżej pępka na tym etapie a brzuch? aż po same cyce:p

citrus no wiem:/ ja naprawde nie wiem gdzie to podobno "duze" dziecko mi sie ulokowalo:szok:

w pracy ostatnio sie ze mnie nabijali ze to ciąza urojona:D

reklama
Do góry