reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

Dziewczyny bardzo fajne brzuszki
sembo jej alez fajna pileczka taki sliczny ciazowy brzusio
kaja no zaokragla sie to "tymczasowe mieszkanko" blizniakow :-D

No dobra pora na moja "ciaze spozywcza' hehehe:-D

DSC_3885.jpg

reklama
chyba tak a na dodatek lekarz walnął się o jakieś 3 miesiące z terminem porodu :D

biedroneczka: piłka tak, ale chyba plażowa :p a Ty co następna chudzinka!:) ale już widać co nieco!

Sembo nieistotne jaka ta pileczka, wazne ze fajna :-D przynajmniej widac ze juz jestes ciezarowka :tak:
A u mnie dopiero teraz cos zaczelo wychodzis tylko najzabawniejsze jest to ze chyba flaki mi sie do gory podniosly, bo nie mieszcza sie pod chudymi zebrami , a nie moja ciaza hehehe:-D, zobaczymy jak bedzie dalej, musze namowic meza zeby mi udokumentowal lepiej ten brzuszek bo samemu kiepsko robi sie w lustrze fotki, no chyba ze na gwiazdke dostane statyw do aparatu hehehe

ja zdjęcia robię na wyraźnie życzenie męża bo chce mieć dokumentacje mojego i małej wzrostu :p a za statyw robi mi blat w kuchni.

Kurcze kaja a ja juz bym sie chciala bez kolejki na poczcie pchac a tu d...:-D bo ciazy nie widac i mnie babcie laskami zlinczuja hehehe :-D:-D

rozumiem Cie doskonale, chociaz ja przy Tobie to ciagnik, ale tez tak jeszcze bardziej: przytylo mi sie , niz ciaza..tym bardziej ze nosze raczej luzne ciuchy, to tak wiesz, mozna sie zastanawiac jak sie zakamufluje:-D

reklama
sembonzakura noooo,że tak powiem : Wooooww!! może gdies tam sie drugi maluch ukryl:-)?? W sumie to Ci zazdroszcze :zawstydzona/y:

biedroneczka jak przecinek:D cos tam Cie moze i uwypuklilo,ale skromnie jak i u mnie.

Apropo stania na poczcie.... Ja wczoraj stałam w takiej kolejce co tylko na poczcie stworzyc sie moze i błagałam o jakies olsnienie o moim stanie dla tych wszystkich ludzi przede mną.pf!! Oczywiscie nie podzialalo:/

co prawda u mnie cos ruszylo:szok: w porywach wyglądam nawet i na ciaze. Ale to chyba zalezy od mlodego co wyczynia w mym wnetrzu:D Bo raz brzuch jest a raz plasko. :/

Do góry